середа, 30 квітня 2008 07:08

Юрій Яковлєв відзначив 80-річчя

  Актор Юрій Яковлєв одружений утретє, у нього троє дітей і три внуки
Актор Юрій Яковлєв одружений утретє, у нього троє дітей і три внуки

25 квітня російському акторові Юрію Яковлєву виповнилося 80 років. Аби не відзначати ювілей у Страсну п"ятницю, святкування перенесли на 28 квітня.

Друзі та родичі вітали Юрія Васильовича в московському ресторані "Галерея художника". Актор довго відмовлявся від гучних забав.

— Найцікавіший день народження я вже святкував десять років тому, — пояснює Яковлєв. — Тоді актор Андрій Мягков просто на сцені вилив на себе відро води. Так він показав симпатію до мого героя Іпполіта із фільму "Іронія долі". Ми із Мягковим грали там суперників.

Юрій Яковлєв каже, що не чекав подарунків до ювілею. Вважає себе багатою людиною.

— У мене три внуки — це найбільша цінність у житті, — зауважує актор.

Він одружений утретє. Першою дружиною була лікарка Кіра Мачульська. Юрій не подобався Кіриним батькам, із якими жило подружжя. Після народження доньки Олени жінка подала на розлучення й виїхала до Німеччини. Яковлєв мав роман із донькою Аркадія Райкіна — Катериною. Вона була молодшою на десять років. Коли завагітніла, батько змусив Юрія оженитися з нею. Потому чоловік називав цей шлюб випадковістю.

Із директором музею Вахтангівського театру Іриною Сергеєвою Юрій Васильович одружився 41 рік тому. Їхній син 36-річний Антон став актором. Старша донька Яковлєва Олена теж знімається в кіно, а середній син Олексій займається нерухомістю.

Торік Юрія Васильовича шпиталізували. У нього боліло серце, загострилися інші хвороби. У лікарні пробув недовго.

— Не люблю вилежуватися, — сказав лікарям.

Зараз ви читаєте новину «Юрій Яковлєв відзначив 80-річчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі