пʼятниця, 16 листопада 2007 15:33

Юлія Кавторадзе з гурту "А.Р.М.І.Я." народить на початку грудня

Автор: фото надано прес-службою гурту ”А.Р.М.І.Я”
  Юлія Кавторадзе (праворуч) та Настя Кумейко з гурту ”А.Р.М.І.Я” на прем’єрі фільму ”Код Апокаліпсиса” в столичному кінотеатрі ”Україна”
Юлія Кавторадзе (праворуч) та Настя Кумейко з гурту ”А.Р.М.І.Я” на прем’єрі фільму ”Код Апокаліпсиса” в столичному кінотеатрі ”Україна”

24-річна солістка гурту "А.Р.М.І.Я" Юлія Кавторадзе на початку грудня має народити дитину. Нині вона на 9-му місяці вагітності. Юлія неодружена, ім"я батька майбутньої дитини не розголошує.

Гурт створив улітку продюсер Юрій Нікітін, 39 років.

— Нікітін вирішив, що вагітність не завадить Юлиній кар"єрі. Якщо дитина народиться здоровою, Юля повернеться на сцену за кілька місяців, — розповідає менеджер "А.Р.М.І.Ї" Марія Степанюк.

Вона каже, що стать майбутньої дитини ще не визначили.

— Юлія п"ять разів робила УЗД, але щоразу дитина прикривається ніжками, Спочатку Кавторадзе хотіла народжувати у воді. Але згодом відмовилася від цієї ідеї. Побоюється, аби це не зашкодило дитині.

Щоб підготувати організм до пологів, співачка щодня по дві години займається йогою для вагітних.

— Моя дитина народиться музично обдарованою. Ми разом виступали на концертах, знімалися в кліпах, записували пісні на студії. Як тільки маля з"явиться на світ, заспіває: "Мы сделали это", — хвалиться майбутня мати.

Колеги по групі готують для немовляти подарунки.

— Ми купили для нього іграшки, що танцюють. Нехай змалку привчається до шоу-бізнесу, — каже солістка гурту Оксана Задорожна.

Уже три тижні вагітна співачка не бере участі в концертах.

Зараз ви читаєте новину «Юлія Кавторадзе з гурту "А.Р.М.І.Я." народить на початку грудня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі