понеділок, 28 січня 2008 16:59

Юлія Андрусенко одягла український вінок до купальника

Автор: фото: REUTERS
  Українка Юлія Андрусенко на конкурсі ”Топ Модель Світу” стала четвертою. Біля неї стоїть модель з Бразилії Лучане Пінейро — вона п’ята
Українка Юлія Андрусенко на конкурсі ”Топ Модель Світу” стала четвертою. Біля неї стоїть модель з Бразилії Лучане Пінейро — вона п’ята

Киянка Юлія Андрусенко, 21 рік, потрапила до п"ятірки переможниць на міжнародному конкурсі "Топ Модель Світу". Його фінал відбувся в єгипетському місті Хургада. За титули конкурсу, який цього року проводився вп"ятнадцяте, боролися дівчата із 40 країн світу. За підсумками чотирьох виходів і дефіле у вечірніх сукнях та купальниках, журі назвало переможницю — 23-річну німкеню Олесандру Алорес. Першою віце-міс стала представниця Білорусії Олена Аладко, другою — Лобна Амін із Єгипту. Четверту й п"яту сходинку поділили українка Юлія Андрусенко та бразильська модель Лучане Пінейро.

У Єгипті дівчата були два тижні. Крім репетицій, ходили на екскурсії Каїром та Хургадою, мандрували на кораблі Червоним морем, були на сафарі в пустелі.

"Міс Україна-2006" Інна Цимбалюк, 22 роки, була ведучою  відбірного конкурсу "Топ Модель Світу-Україна" у Києві. Його провели торік у грудні.

— Коли вибрали Юлію Андрусенко, я була здивована, — каже Цимбалюк. — Я вболівала за доньку актриси Ольги Сумської — Антоніну Паперну. Була переконана, що переможе вона. Проте Антоніна стала лише першою віце-міс. На конкурсі моделей дивляться не тільки на зовнішність, а й як поводиться модель та чи зможе вона працювати на іноземних подіумах.

Юлія Андрусенко навчається на четвертому курсі Національного авіаційного університету в Києві. Її параметри 90-61-91, зріст 177 см. Гардероб української красуні для конкурсу створили в модельній агенції "STAR model group" і компанії "Лінжері З". Виходу в національних костюмах не було. Проте Юлія до купальника одягла український вінок. Глядачі зустріли це шквалом аплодисментів. Упродовж змагання киянка була фавориткою преси, телебачення та фотографів з усього світу. Вона вже отримала пропозиції про участь у модельних проектах Лівії та Німеччини.

Зараз ви читаєте новину «Юлія Андрусенко одягла український вінок до купальника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі