вівторок, 14 листопада 2017 05:45

Українка купила маєток американської зірки за 17,8 мільйона доларів

— Коли покупці оглядають будинок, власників зазвичай не буває. Для мене стало великим сюрпризом, що Кім прийшла й пояснила кожну деталь у будівлі, — каже 34-річна Марина Ектон. Вона придбала маєток американської зіркової пари — моделі 37-річної Кім Кардаш'ян та репера Каньє Веста, 40 років.

За віллу в Лос-Анджелесі заплатила $17,8 млн — майже 473 млн грн. Її площа — 9 тис. кв. м. Має шість спалень, вісім ванних кімнат. На задньому подвір'ї є басейн та спа-салон.

— Ми купили будинок 2013-го за 9 мільйонів доларів. Два роки повністю перебудовували його. Перемістили басейн, — розповіла Кім.

Кардаш'ян кілька років має звання найбільш оплачуваної реаліті-зірки Америки. За рік заробила $51 млн. Із чоловіком-співаком мають сина 2-річного Сейнта та доньку Норт, 4 роки, чекають третю дитину. Для своєї родини придбали новий маєток за $20 млн.

Марина Ектон родом із міста Прилуки на Чернігівщині. Її дівоче прізвище — Гринь. Навчалась у Національному університеті державної податкової служби в Ірпені.

— Марина отримала магістра права в нашому закладі. Вона приїжджала сюди, вже коли жила в Америці, — прокоментував колишній ректор університету Петро Мельник.

Працювала в Генеральній прокуратурі в 2005–2010 роках. Колишній генпрокурор Святослав Піскун підтвердив, що мав таку помічницю, однак давно з нею не спілкувався.

Марина закінчила Вашингтонський університет і була адвокатом із патентування, за словами її матері.

Цьогоріч у серпні вийшла заміж за американця Брайяна ­Ектона. Він — комп'ютерний розробник, співзасновник популярного мобільного додатку "ВотсАпп". Західні ЗМІ оцінюють його статок у $6,7 млрд. Брайян — другий американський чоловік українки.

У вересні Ектон заснувала благодійний фонд. У соцмережах публікує фотографії з відпочинку в дорогих готелях і на пляжах. Проживає на березі затоки в Сан-Франциско. Розпочала кар'єру співачки.

Батьки Марини Ектон живуть в Україні. Тримають гусей і курей. Кажуть, дочка допомагає грошима.

— Коли школяркою брали її на город копати картоплю, вона трошки попрацює, ляже під вишню і спить. Каже: "Я буду землю гризти, але таким важким трудом займатись не збираюся", — розповідає мати Алла Миколаївна одному з українських каналів. — Марина мріяла співати і вчитися в інституті культури. Але батько вважав, що це не робота, треба йти на економіста чи юриста. Коли дочка почала літати по всьому світу, говорила: "Мама, я вже багата людина". Я питаю: "А скільки в тебе грошей?" Каже: "Багато". Ми ніколи не допитувались, скільки саме.

— Із її чоловіком ми не бачилися. По "Вайберу" помахаємо один одному руками, і все. Двічі візу оформлювали, але нам відмовляли. Навіть на весілля не прилетіли, — додає батько Микола Миколайович.

Зараз ви читаєте новину «Українка купила маєток американської зірки за 17,8 мільйона доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі