вівторок, 04 липня 2017 06:46

Українець зібрав найбільший флот у державі

Українці, які живуть у Дубаї, започаткували в Об'єднаних Арабських Еміратах перший онлайн-сервіс для замовлення яхт charterclick.com. Вартість оренди від $80 до $1,5 тис. за ­годину. Це 2320–43,5 тис. грн.

— Сервіс заснував із двома друзями. Ідея виникла, коли намагалися знайти човен у Дубаї. Дослідили ринок. Виявилося, ніде в Еміратах і світі немає сервісу для бронювання суден он-лайн, — розповідає 24-річний Микита Дорошенко. Переїхав до Еміратів 2013 року. — За три місяці зібрали 34 човни в Дубаї та дев'ять — в Абу-Дабі. Наш флот — один із найбільших у регіоні. Кожна яхта має капітана й екіпаж. Деякі надають легкі закуски та напої.

Щоб замовити човен, потрібно зайти на сайт, вибрати дату, час і ввести тривалість поїздки. Програма покаже список вільних яхт. Надасть інформацію про технічну характеристику, доступні функції та максимальну кількість пасажирів на борту. Бронювання потрібно оплатити карткою. Човен чекатиме на причалі в зазначений час. Якщо в день замовлення погіршилася погода, сервіс пропонує змінити яхту чи повертає кошти, — каже Микита Дорошенко. — Маємо клієнтів зі США, Великої Британії, Індії та країн Близького Сходу. Найближчим часом перекладемо сайт на інші мови. Чекатимемо припливу української аудиторії.

Зараз ви читаєте новину «Українець зібрав найбільший флот у державі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі