пʼятниця, 04 березня 2011 03:15

Україна не розколеться

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Російський психолог Наталія Ладіні сидить за столом у квартирі, яку винаймає, коли приїжджає до Києва. Вона розробила власний метод діагностики долі людини за принципом 22 енергій
Російський психолог Наталія Ладіні сидить за столом у квартирі, яку винаймає, коли приїжджає до Києва. Вона розробила власний метод діагностики долі людини за принципом 22 енергій

Російська психолог 41-річна Наталія Ладіні на тиждень приїхала до Києва. Проводить тренінги для охочих дізнатися, що їх чекає в майбутньому.

Вона розробила власний метод діагностики та корекції долі за датою народження з допомогою карт Таро. За цією системою працює понад п'ять років.

Зустрічаємося з нею у квартирі, яку винаймає на час перебування у столиці.

Сідаємо за стіл біля вікна.

— Свій метод назвала "22 аркани". Він дуже простий. Його може навчитися кожна людина, — каже Наталія. Запалює ароматичну паличку і свічку.

Прошу росіянку зробити прогноз для України.

— Цього року ваша країна вийде на шлях стабільного розвитку й процвітання, — на аркуші паперу малює два квадрати й з'єднує їх вершини прямими лініями. Розставляє цифри, які вираховує з дати народження, — Україна стала незалежною 24 серпня 1991 року.

— Вважатимемо це днем її народження. Маємо: "6.08.1991". 24-го аркана немає, й це число записуємо як 6. Це дуже хороший день для створення держави. 6 — число законності, порядку. Як Україна розвиватиметься — залежить від влади. Якщо зможуть створити стабільні закони, які працюватимуть на людей, сім'ю, традиції, — країні забезпечене процвітання. Якщо ні, до кінця року не обійдеться без громадського невдоволення, повстань.

Руйнації та розколу в Україні не передбачає.

— Років за п'ять, якщо Україна плекатиме свої традиції, може стати духовним центром Європи. Україна має багато митців, які в майбутньому прославлять її.

Прошу розказати про того, хто з'явився на світ 9 липня 1950 року. Це дата народження президента Віктора Януковича.

— Людиною, народженою цього дня, опікується карта мудреця, що відповідає за освіту й таланти, — говорить Наталія. — Люди з дев'яткою мають глибокі інтелектуальні можливості. Усі питання вирішують дипломатично. Їм важливо виховувати у собі любов до людей, інакше ті збунтуються проти них.

Народжені цього дня легко можуть справляти хороше враження, об'єднувати людей. Покликання такої особи — реконструкція всього старого.

Кажу психологу, що це дата народження нашого президента.

— Він прагнутиме змінювати закони й наводити нові порядки, — продовжує розшифровувати. — Країну чекають реформи. Зараз у нього сприятливий період життя. Прийшов до влади, коли йому було 59 років. Саме в цей час у нього "ввімкнулася" місія служіння людям. Якщо не впорається з цим — його позбавлять влади.

Зараз ви читаєте новину «Україна не розколеться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі