четвер, 29 травня 2008 14:26

Учора Абдулову виповнилося б 55

  Російський актор Олександр Абдулов із дружиною Юлією Мешиною та дочкою Євгенією. Дівчина дуже схожа на батька
Російський актор Олександр Абдулов із дружиною Юлією Мешиною та дочкою Євгенією. Дівчина дуже схожа на батька

29 травня російському акторові Олександрові Абдулову виповнилося б 55 років. Він помер 3 січня від раку легень.

Удова Абдулова, юристка 31-річна Юлія Мешина із донькою Євгенією живе на дачі у Внуково. До смерті там мешкав і актор.

— Ми були як рідні душі, — розповідає Юлія. — У сім"ї не було відчуття дискомфорту чи побутових проблем. Якось Саша сказав, що такий щасливий, що йому аж страшно.

У березні Олександрові Абдулову посмертно присудили кінопремію "Ніка". У день нагородження, 21 березня, його доньці Євгенії виповнився рік. Актор Олексій Баталов вручив нагороду їй.

— У грудні показували чорно-білий фільм, в якому грав Баталов, — згадує Меншина. — Поряд із великим телевізором стояла качелька. Донька якраз там гралася. Саша наказав сфотографувати Женьку на тлі крупного плану Баталова. А через кілька місяців саме Баталов вручив Жені "Ніку". Може, в цьому є щось містичне?

Дівчинка схожа на батька.

— Вони як дві краплі води. Часто Женька показує на портрети й каже: "Папа". На свій день народження вона танцювала на сцені під "Чунга-Чангу". Усі їй аплодували. Раптом вона зупинилася, глянула на всіх і пішла за куліси. Лариса Доліна сказала, що у неї гени від батька.

Удова майже щодня ходить на могилу чоловіка.

— Мені здається, що Саша на гастролях. Просто вони дуже затягнулися. Його присутність відчуваю фізично. Зв"язок із ним у мене є. Я не боюся виглядати божевільною. Якщо треба отримати відповідь від Саші, я її отримую.

Зараз ви читаєте новину «Учора Абдулову виповнилося б 55». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі