четвер, 22 липня 2021 14:16

У Володимира Веровського раптово зупинилося серце

6 липня помер підприємець і волонтер 41-річний Володимир ВЕРОВСЬКИЙ з Білої Церкви на Київщині. В нього раптово зупинилося серце. Лікарі констатували серцеву недостатність.

— Познайомилися 2014-го, коли Володя почав допомагати фронту. Відтоді підтримували дружні стосунки, — розповідає товариш Микола Гопайнич. — Він був небайдужий до того, що відбувається в країні. Під час Революції гідності їздив на Майдан. Потім допомагав військовим. Робив це роки чотири. 2018-го став членом громадської організації "Зміни Білу Церкву", почав займатися проблемами міста. Допомагав хворим дітям. Переймався екологією. Завжди брав участь у акціях з посадки дерев, озеленення та благоустрою. Був чуйний, добрий, але зі стержнем. Упертий, знав свою дорогу.

Володимир Веровський усе життя провів у Білій Церкві. За фахом був будівельником. Мав бізнес у цій сфері. Одружений не був. У нього залишилися матір і ­сестра.

— Востаннє бачилися місяць чи два тому. Недовго говорили, бо в нього було безліч справ, — каже Гопайнич. — У Білій Церкві Володю знали всі. Коли його мати попросила допомоги на похорон, небайдужі швидко зібрали необхідну суму.

Зараз ви читаєте новину «У Володимира Веровського раптово зупинилося серце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі