понеділок, 07 квітня 2008 16:25

У Юрія Нікітіна роман із моделлю "Плейбоя" (ФОТО)

  Продюсер Юрій Нікітін з учасницями гурту ”НікітА” — моделлю ”Плейбоя” Дашею Астаф’євою (праворуч) і колишньою солісткою групи ”А.Р.М.І.Я” Юлією Кавтарадзе
Продюсер Юрій Нікітін з учасницями гурту ”НікітА” — моделлю ”Плейбоя” Дашею Астаф’євою (праворуч) і колишньою солісткою групи ”А.Р.М.І.Я” Юлією Кавтарадзе

40-річний продюсер Юрій Нікітін має роман із 23-річною Дашею Астаф"євою, екс-учасницею "Фабрики зірок". Торік її визнали найкращою моделлю українського журналу "Плейбой". Дівчина часто фотографується оголеною, на концертах одягає вбрання на голе тіло.

У лютому пара разом святкувала День закоханих у ресторані, а потім вони цілувалися в автомобілі Юрія. На вечірках часто з"являються разом. Нещодавно спеціально для нової подружки продюсер створив дівочий дует "НікітА". Даша каже, що дівчата між собою саме так називають Нікітіна. Разом із Астаф"євою там співатиме екс-солістка гурту "А.Р.М.І.Я." 22-річна Юлія Кавтарадзе.

— З Юрою в нас лише робочі стосунки, — запевняє Даша. — Але він знайомий із моєю матір"ю і подобається їй. Мама каже, що він мужній чоловік.

На церемонію нагородження найкрасивіших людей України місяць тому Юрій Нікітін прийшов із колишньою дружиною, 25-річною співачкою гурту "Арктика" Ольгою Горбачовою.

— Я жінок змінюю як рукавички, — пояснює Нікітін "ГПУ". — Ви хочете запитати, з ким я ділю ліжко? Це складне запитання. З Олею в нас ближчі стосунки, ми разом виховуємо дитину.

3-річна Поліна, донька Нікітіна та Горбачової, живе з матір"ю. Юрій часто бачиться з дитиною. Узимку вони разом відпочивали в Альпах.

Зараз ви читаєте новину «У Юрія Нікітіна роман із моделлю "Плейбоя" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі