вівторок, 15 травня 2007 17:05

У Сергія Михалкова інсульт

Дитячого поета Сергія Михалкова, 94 роки, минулої п"ятниці госпіталізували з інсультом. Біля Михалкова постійно чергує його дружина Юлія Суботіна, 45 років. Жінка за фахом фізик. Із нею Михалков одружився у 84 роки.

Онуки Михалкова — Артем, 31 рік, та 33-річна Анна — сподіваються, що дід одужає. Вони спілкуються з Юлією по телефону. Кажуть, дід уже почав жартувати.

— Ще місяць тому, на свій день народження, він почувався прекрасно, — згадує Анна.

У Сергія Михалкова є двоє синів від шлюбу зі старшою на 10 років письменницею Наталією Кончаловською, з якою прожив 53 роки. Нині вона вже покійна. Старший син поета, режисер Андрон Кончаловський, знімає фільми в Голлівуді, США. А продюсер і режисер Микита Михалков живе і працює в Москві. Про друге одруження батька вони дізналися одними з останніх.

Колишня дружина Андрона Кончаловського Наталя Арінбасарова каже, що Юлія подовжила свекрові життя. Вона його доглядає, водить автомобіль.

У Михалкова є одинадцять онуків і вісім правнуків. З правнуками він спілкується мало: каже — у них своє життя.

— А з онуками я дружу, — хвалився до хвороби Сергій Володимирович. — Вони запрошують мене на прем"єри фільмів, у яких знімалися.

Артем, Надя, Анна Михалкови грають у кіно. Єгор Кончаловський — режисер, знімає фільми. Степан Михалков тримає в Москві ресторани "Ваниль", "Ветерок" і "Вертинский".

Зараз ви читаєте новину «У Сергія Михалкова інсульт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі