середа, 15 грудня 2010 05:00

У найтовщої жінки запідозрили пухлину мозку

Автор: фото з сайта www.worldrecordsacademy.org
  Американка Террі Сміт обідає в одній із клінік Клівленда
Американка Террі Сміт обідає в одній із клінік Клівленда

Американка 49-річна Террі Сміт із Клівленда, що в штаті Огайо, важить 317,5 кг. Вона — найтовща жінка на планеті. Через надмірну вагу не може ні ходити, ні сидіти. Її годують, умивають і розчісують у ліжку.

— У школі мене всі дражнили товстухою. Діти не гралися зі мною, мене не брали у жодну спортивну команду, — розказує Террі.

Чоловіка Майрона, 44 роки, називає ангелом і святим. Говорить, що будь-хто на його місці давно покинув би її.

— Скільки випадків, коли кидають навіть худих і красунь, але мій чоловік найкращий. Він навіть міняє мені підгузки. Я ніколи худою не була, але він завжди називав мене красунею.

Пара побралася 24 роки тому.

— Люди переважно не думають, що їдять. Споживають, бо смакує. І я така була. У 20 років важила понад 114 кілограмів. Та все одно більше 20 років була соціальним працівником. Допомагала людям їсти, вдягатися. Проте не могла й уявити, що настане день, коли сама потребуватиму допомоги.

У 32 роки в Террі розвинувся артрит колін.

— Через брак фізичних вправ я почала стрімко гладшати. Зараз у мене весь час болить голова. Медики порадили сісти на сувору дієту. Невдовзі мені зроблять операцію, щоби зменшити шлунок.

Лікарі запідозрили в американки пухлину мозку. Точного діагнозу не можуть установити. Террі настільки велика, що не поміщається у жоден томограф.

Зараз ви читаєте новину «У найтовщої жінки запідозрили пухлину мозку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі