середа, 07 листопада 2007 14:11

У Москві розгромили бутик подруги Романа Абрамовича

Автор: фото: reuters
  На відкритті своєї крамниці в Москві Дарія Жукова пропонувала купувати сумочки в формі серця. Гроші обіцяла перерахувати у фонд тяжкохворих дітей
На відкритті своєї крамниці в Москві Дарія Жукова пропонувала купувати сумочки в формі серця. Гроші обіцяла перерахувати у фонд тяжкохворих дітей

1 листопада на третьому поверсі московського ЦУМу 24-річна Дарія Жукова, подружка мільярдера Романа Абрамовича, 41 рік, відкрила бутик. Їй належать кілька магазинів у Парижі, Лондоні, Лос-Анджелесі. Жінка торгує одягом марки "Kova&T". Її партнерка по бізнесу донька гонконгівського мільярдера Танга — Христина. Назва їхньої спільної марки утворилася від скорочення прізвищ Жукова й Танг. У їхньому американському бутику одягаються голлівудські зірки — Дрю Берримор і сестри Олсен.

У Москві на презентацію крамниці Жукової прийшли співачки Саті Казанова, Юлія Савічева, Наталя Подольська, актор Костянтин Крюков із дружиною Евеліною Бледанс, яка виступає в "Масках-шоу". Кажуть, у бізнес Дарії Роман Абрамович вклав багато грошей. Та на відкритті олігарха не було.

Гості випили, а тоді почали громити бутик. Вони розтрощили скляні скульптури зі скла та підставки для одягу.

— Подставки, которые разбились, привезли из Лондона. Их специально заказали для меня, — розповідає Жукова.

Дарія з подругами поїхала до одного з московських ресторанів, який Абрамович орендував для неї на вечір. Олігарх теж прилетів до Москви з Лондона. Після ділових зустрічей приєднався до Дарії та її подруг. Гостей пригощали цукерками та великою кількістю спиртного.

Дарія Жукова — донька нафтового магната Олександра Жукова, який очолює корпорацію "Синтез". Після розлучення батьків дівчина з матір"ю Оленою переїхала до США, а згодом — до Англії. Дівчина працювала моделлю. Нині вона навчається в Лондонській школі гомеопатії та медицини.

2004-го тенісист Марат Сафін представив Дарію московському бомонду як свою наречену. Та восени 2005 року пара розірвала стосунки. Роман Жукової з Абрамовичем розпочався в лютому 2006-го, після футбольного матчу між "Барселоною" та "Челсі". Абрамович — власник останнього. Дізнавшись про інтрижку чоловіка з Дарією, дружина олігарха Ірина подала на розлучення. Вони мають п"ятьох дітей. Абрамович виплатив екс-дружині 2 млрд фунтів. А також віддав чотири вілли, маєток у графстві Уесс-Сассес, дві лондонські квартири та замок у Франції.

Зараз ви читаєте новину «У Москві розгромили бутик подруги Романа Абрамовича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі