понеділок, 06 серпня 2007 15:26

У Міс-Грузії відберуть титул

  Ніно Лікучева була одружена
Ніно Лікучева була одружена

18-річна переможниця конкурсу "Міс Грузія-2007" Ніно Лікучева може позбутися свого титулу. Вона приховала від організаторів, що була заміжня. Ніно два роки тому повінчалася з Мерабом Абашидзе. Колишній чоловік заявив, що їхній шлюб тривав лише 4 дні. Лікучева звинуватила Абашидзе в суді, що він викрав її та примусив вийти заміж. Судді стали на бік відповідача й засудили Ніно до двох років умовного позбавлення волі за брехню. Упродовж цього часу Лікучева не має права виїжджати з країни. Незрозуміло, як вона братиме участь у конкурсі "Міс Світу-2007". Він відбудеться 1 грудня в китайському місті Санья.

2006 року 22-річну "Міс Великобританія" Даніел Лойд позбавили титулу за те, що під час конкурсу дівчина крутила роман із членом журі — футболістом Тедді Шерингемом. У "Міс Невада" Кейті Ріс, 22 роки, забрали корону, бо в Інтернеті з"явились її відверті фото. У Росії на конкурсі "Міс віртуальна Якутія-2007" до фіналу потрапив чоловік, який назвався Анжелою Адамовою. Він посів 9-те місце, перш ніж його дискваліфікували. А 2000 року в Таїланді титул міс провінції Рачабурі відібрали в "чарівної Кесарапорт Дуангсаван" — як з"ясувалося, чоловіка-трансвестита.

Зараз ви читаєте новину «У Міс-Грузії відберуть титул». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі