понеділок, 20 серпня 2007 15:11

У Макарського вкрали 3 мільйони рублів

Пограбували московську квартиру актора Антона Макарського, 31 рік. Крадії не знали, котре з помешкань — його, тому зламали двері трьох сусідніх квартир.

— Розбили кондиціонер, унітаз, порізали концертні костюми чоловіка, — розповідає дружина Макарського Вікторія. — Украли наші з Антоном золоті швейцарські годинники, старовинний індійський перстень із діамантами, норкові шубу, манто, шубку з поні, ноутбук. Забрали півтора мільйони рублів, які ми збирали на будинок під Москвою.

Загальний збиток Макарських правоохоронці оцінили у 3 млн рублів. Злодії знайшли ключі від машини "Хаммер", що стояла під вікнами будинку. Автомобіль Антон подарував Вікторії на 8 березня. Модель такої машини у Москві лише одна. За кілька днів "Хаммер" знайшли на узбіччі дороги неподалік аеропорту "Шереметьєво".

Під час пограбування Вікторія відпочивала в Туреччині. А Антон Макарський знімався у Львові в фільмі "Скарби кардинала Мазаріні, або Повернення мушкетерів".

Зараз ви читаєте новину «У Макарського вкрали 3 мільйони рублів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі