четвер, 05 січня 2012 06:15

У листопаді Янукович впаде в депресію

Автор: малюнок: Володимир Казаневський
 

Львівський астролог 36-річний Олег Горбань прогнозує програш на парламентських виборах партіям спікера Володимира Литвина і президента Віктора Януковича. Натомість високі посади віщує Арсенієві Яценюку і Олегові Тягнибоку.

— Для Віктора Федоровича тільки перша половина року буде успішною, — складає гороскоп для президента Віктора Януковича, 61 рік.

— Глава держави подвоїть свої статки. У травні наробить помилок і втратить рейтинг. До кінця року його спіткатимуть невдачі. Серйозних фінансових збитків завдасть передвиборна кампанія. У листопаді впаде у депресію. Переживатиме, бо втратить більшість у парламенті. Через стреси може відкритися виразка шлунку. Почуття до дружини та рідних охолонуть.

Доля випробовуватиме екс-прем'єра 51-річну Юлію Тимошенко.

— Для Юлії Володимирівни настане час великих можливостей, але в ув'язненні вона навряд чи зможе ними скористатися. Особливо напруженими будуть березень, травень і серпень. Юлю до чогось примушуватимуть, проти неї застосують силу. Усередині травня її випустять на свободу.

Із 1 по 13 серпня стосовно Юлії Володимирівни можуть порушити ще одну кримінальну справу. Тоді ж нагадає про себе хворий хребет. Фінансове становище раптово погіршиться. Вона катастрофічно втрачатиме статок. Хоч зубожінням це назвати не можна. Пік розорення припаде на вересень. Можуть конфіскувати частину майна. Великі гроші підуть на послуги дорогих адвокатів.

Улітку Тимошенко помириться з чоловіком.

Прем'єр Микола Азаров, 64 роки, всередині квітня може перенести операцію на серці.

— Політика турбуватиме варикозне розширення вен, може погіршитися зір. Його кар'єрі нічого не загрожує аж до кінця року, поки не зміниться склад парламенту.

Голова Верховної Ради 55-річний Володимир Литвин улітку поб'є горшки із соратниками. У вересні його рейтинг упаде.

— Спікер вагатиметься, чи йти на вибори самому, чи шукати союзників. На виборах в обох випадках зазнає невдачі. Його політична сила набере мізерну кількість голосів, Литвина посунуть із посади голови парламенту. Підтримку і тил дадуть дружина й діти.

У другій половині року вдвічі зросте популярність лідера "Фронту змін" Арсенія Яценюка, 37 років.

— У липні хтось із партнерів може зрадити. Якщо Яценюк зуміє згуртувати команду, у жовтні вийде на хороші позиції. Можливо, перейде з опозиції у владу. Йому забезпечене просування кар'єрною драбиною. Має подбати про печінку й органи дихання. У другій половині липня підвищений ризик травматизму — слід остерігатися падіння, різких рухів і швидкої їзди. Влітку краще не позичати гроші. Борг може стати обтяжливим. Посвариться з дружиною, але конфлікт укріпить сім'ю.

Лідер ВО "Свобода" 43-річний Олег Тягнибок подвоїть свій рейтинг у травні, бо знайде впливових союзників.

— Наприкінці року може посісти високу посаду. За рік більше грошей витратить, ніж заробить. У вересні турбуватимуть застуджені нирки.

Може зрадити дружину або бути зраджений. Сім'ю руйнуватимуть ревнощі. Родині приділятиме мало часу через зайнятість.

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко, 40 років, піде на вибори сам, серйозного результату не матиме.

— До перемоги Віталія може вивести тільки правильний союзник. Його політична сила влітку може зблокуватися з "Фронтом змін" Яценюка. Але Кличко не хотітиме приймати умови сильнішого партнера. Як самостійна політична фігура Віталій заявить про себе 2014-го.

Зараз ви читаєте новину «У листопаді Янукович впаде в депресію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі