середа, 06 лютого 2008 17:50

У Києві можна подивитись виставку пікантних фото знаменитостей

1 лютого ввечері в галереї "Київ Файн Арт" презентували виставку пікантних фотографій знаменитостей. Неопубліковані раніше знімки надала телепрограма "Світське життя" з Першого національного телеканалу. Вела вечір 24-річна Катя Осадча.

Галерея "Київ Файн Арт" належить 30-річній Тетяні Франчук. Вона дружина колишнього зятя екс-президента України Леоніда Кучми — бізнесмена Ігоря Франчука, 39 років.

Ігор Франчук походжає залою з келихом шампанського. Каже, що збирається розширювати галерею дружини, а це потребує додаткових вкладень. Тетяна розмовляє з Осадчою.

— Чоловік спитав, чи маю я що вдягти на цю вечірку, — розповідає їй. — Поїхали разом по бутиках. Він купив мені оце плаття від "Ланвін" і туфлі від "Версаче", — дивиться на своє золотаве взуття.

Осадча нахиляє голову. У неї на голові, у волоссі прикріплений монітор, на якому демонструють слайди з фотографіями із виставки.

Залою ходить скульптор Олег Пінчук, 46 років. На його носі та щоках сліди від губної помади. Повертається правим боком, пояснює:

— Цей поцілунок від власниці модельного агентства "Карін" Влади Литовченко. А в ніс мене поцілувала Таня Франчук.

Телеведуча Наталя Розинська, 26 років, цілує Пінчука у другу щоку. Скульптор каже, що не стиратиме помаду, бо тоді буде схожий на паяца.

Розповідає "ГПУ", що давно товаришує з родиною Франчуків.

— Із дружиною часто буваємо у них у гостях. На одній із таких зустрічей і вирішили зробити цю виставку. Маю значно відвертіші фото, — додає скульптор. — Та дружина не дозволяє їх показувати.

У залі 40 фоторобіт. На одній — телеведуча Тіна Канделакі гладить голий живіт співвласникові мережі ресторанів "Козирна карта" Андрію Задорожному. На іншій — співачка Ірина Білик цілується з хореографом Дмитром Коляденком. Але найбільше відвідувачів біля фотографії 54-річної Олександри Кужель, колишнього заступника міністра регіонального розвитку в уряді Віктора Януковича. На одному з модних показів Кужель сфотографували, коли вона діставала з сумочки пакет горішків.

Герої цих світлин на виставку не прийшли.

— Мабуть, злякалися, — каже Осадча. — Багато з них просили, щоб перед початком заходу показали їм фото. Та ми не погодилися.

Зараз ви читаєте новину «У Києві можна подивитись виставку пікантних фото знаменитостей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі