четвер, 14 червня 2007 18:57

У Келлі Брук найсексуальніші груди

  Келлі Брук каже, що її груди — справжні, тому й подобаються всім на тлі ”силіконових підробок”
Келлі Брук каже, що її груди — справжні, тому й подобаються всім на тлі ”силіконових підробок”

27-річну британську модель i акторку Келлi Брук визнали володаркою найсексуальніших грудей у світі. Вона має четвертий розмір бюсту. Опитування проводив британський журнал "Бустас".

Друге місце посіла мексиканська актриса 38-річна Сальма Хайєк. 44-річна голлівудська зірка Демi Мур — третя, дружина Тома Круза 28-річна Кетi Холмс — четверта. На п"яте місце читачi журналу поставили 26-річну французьку актрису Єву Ґрiн, яка зіграла в новому фільмі про Джеймса Бонда.

Серед номiнанток на найкращi груди були також 32-річна голлівудська акторка Анджелiна Джолi та 40-річна модель Памела Андерсон. Але до п"ятірки ці жінки не потрапили.

Студенти з унiверситету штату Техас кажуть, що спiввiдношення розмiру талiї i стегон Брук дорівнює 0,70588253. Це наближається до ідеального показника параметрів — 0,7.

— У Лос-Анджелесі, де я живу, багато силіконових підробок, так що мої природні форми мають беззаперечну перевагу, — пишається Келлі.

Два місяці тому журнал "Зе Натс" визнав Брук власницею ще й найстрункіших та найсексуальніших ніг у шоу-бізнесі. А от найнепривабливішими  назвали ноги Вікторії Бекхем — колишньої солістки "Спайс Ґьорлз" і дружини футболіста Девіда Бекхема. До списку кривоногих потрапила також Мадонна та зірка серіалу "Відчайдушні домогосподарки" Террі Хатчер.

Зараз ви читаєте новину «У Келлі Брук найсексуальніші груди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі