четвер, 10 січня 2008 17:06

У Каті Бужинської украли "лексус"

4 січня у 28-річної співачки Каті Бужинської украли сріблястий автомобіль "Лексус LX 470". Увечері 3 січня її водій залишив машину біля під"їзду будинку N31 по вул. Ахматової в Києві. Уранці автівки на місці не було.

— Це сталося через халатність водія. Він мав поставити автомобіль на стоянку, а не кидати під під"їздом. Не вірив у Бога, а тепер щодня ходить у церкву — благає, щоб міліція знайшла машину, — каже "ГПУ" співачка.

Бужинська вирішила не звільняти водія. Автомобіль вона придбала два місяці тому в автосалоні "Лексус". Машина застрахована. В салоні така модель коштує $74 тис.

— Думаю, авто украли справжні професіонали. Вони знали, чия це машина. Водій увімкнув сигналізацію, але вона не спрацювала. Можливо, крадії застосували якісь прилади, аби вимкнути її. Датчики на пульті показали, що замки закриті. Машина ніби в повітрі розчинилася, — дивується Катя.

У викраденому автомобілі були документи з податкової, кілька концертних суконь, помада, парфуми, окуляри і новий диск співачки.

Бужинська бідкається, що тепер їй доводиться їздити на концерти на позиченій друзями машині.

Зараз ви читаєте новину «У Каті Бужинської украли "лексус"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі