четвер, 17 січня 2008 15:45

У горах у Максима Галкіна стався серцевий напад

  Максим Галкін у Швейцарії катався на лижах по 8 годин на день. Після цього йому стало зле в горах
Максим Галкін у Швейцарії катався на лижах по 8 годин на день. Після цього йому стало зле в горах

У російського шоумена Максима Галкіна, 31 рік, на відпочинку в Швейцарії прихопило серце. До курортного міста Санкт-Моріц він полетів після новорічних свят із старшим братом Дмитром та його сім"єю. Там вони оселилися в одному з кращих готелів. У горах Максим катався по вісім годин на день. Після чергового спуску зі схилу Карвалія у нього піднявся тиск.

— Галкін раптом зблід, як стіна. Йому було дуже зле, — каже його адміністратор. — Максим часто дихав і скаржився на запаморочення.

Різкі болі в грудях і задишка почали непокоїти артиста влітку. У одній із найкращих кардіологічних клінік Москви Галкіну зробили електрокардіограму. Медики діагностували серцеву недостатність. Йому призначили таблетки й порадили менше працювати.

У вересні через щільний графік зйомок Галкін не з"явився на обстеження.

— Наші поради він ігнорує, — кажуть кардіологи. — Так його хвороба може перерости в серйозну недугу.

Хворе серце має і кохана жінка Галкіна, співачка 58-річна Алла Пугачова. 2006-го вона перенесла операцію на серці: медики розширили їй просвіти чотирьох судин.

— Я довго ходила в передінфарктному стані, не підозрюючи про це, — каже Пугачова. — Коли лікарі оглянули мене, здивувалися, що я ще жива.

Галкін турбується про її здоров"я. У переддень Нового року пара уклала парі: Пугачова кинула палити, а Максим більше не грає в казино.

Зараз ви читаєте новину «У горах у Максима Галкіна стався серцевий напад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі