пʼятниця, 13 червня 2008 18:19

У футболіста Кака народився син

  Свого первістка бразильський футболіст Кака і його дружина Кароліна назвали Лукою
Свого первістка бразильський футболіст Кака і його дружина Кароліна назвали Лукою

Півзахисник "Мілана" та збірної Бразилії 26-річний Кака (справжнє ім"я — Рікардо Ізексон Дос Сантос Лейте) став батьком. У пологовому будинку бразильського міста Сан-Паулу його дружина Кароліна Селіко, 21 рік, народила сина. Зріст малюка 51 см, вага 3590 г. Кака вже придумав ім"я для первістка — Лука Селіко Лейте.

— Син з"явився на світ у день народження мого тренера Карло Анчелотті, — радіє Кака. — Тож у нас подвійний привід для радощів.

Із Кароліною Рікардо познайомився 2002-го. Дівчині було 15 років. Її мати Розанджела Ліра — представник торгового дому "Крістіан Діор" у Бразилії. Вона довго не відпускала доньку до Італії разом із Кака, якого саме запросили до "Мілана".

Пара одружилася позаторік. У Бразилії шлюбну церемонію Кака та Кароліни назвали "весіллям року". На нього приїхали 600 гостей. Для молодої Рікардо сам написав пісню. Почувши її, Кароліна розплакалася. Після весілля Кака заявив, що одружився цнотливим на незайманій.

— Ми домовилися дочекатися весілля, — каже він.

Кака називають найрелігійнішим футболістом у світі. Він євангеліст-баптист із 12 років.

Зараз ви читаєте новину «У футболіста Кака народився син». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі