середа, 23 січня 2008 15:35

У Єгипті Бондарчук пірнув на 15 метрів

  У єгипетському готелі ”Хілтон” Василя Бондарчука визнали найкращим пірнальником серед новачків
У єгипетському готелі ”Хілтон” Василя Бондарчука визнали найкращим пірнальником серед новачків

Співак Василь Бондарчук, 23 роки, повернувся з Єгипту. Тиждень відпочивав там на курорті Шарм-ель-Шейх.

— До Єгипту поїхав сам, — розповідає прес-секретар компанії "Мама м"юзік" Марія Степаник. — Василеві подобається країна. Колись виступав там на корпоративній вечірці в готелі.

На курорті Бондарчук жив у 5-зірковому готелі "Хілтон". На кораловому рифі біля острова Тиран співак уперше в житті зайнявся дайвінгом — зануренням під воду. Новачки спускалися на глибину 8 м. Але інструкторці Марії сподобалося, як Бондарчук упевнено тримається під водою. Вона дозволила йому поплавати на глибині 15 м. Співак пробув під водою 35 хв. замість дозволених 20-ти.

— Я не хвилювався, бо добре плаваю, — каже Бондарчук. — Усіх новачків для страховки чіпляли за костюм ззаду, а я сам добре тримався. Кілька разів навіть перевернувся під водою.

Співакові присудили звання чемпіона тижня серед дайверів-новачків. Та призу за це не дали. Нині Бондарчук збирається піти на курси дайверів і отримати сертифікат.

— Хочу побувати на затонулих кораблях, — мріє він.

Зараз ви читаєте новину «У Єгипті Бондарчук пірнув на 15 метрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі