неділя, 24 червня 2007 16:06

У Джулії Робертс народився син

Автор: фото: REUTERS/Keith Bedford
  Джулія Робертс роздає афтографи своїм прихильникам у першу ніч після прем’єри фільму ”Три дні дощів” на Бродвеї в Нью-Йорку
Джулія Робертс роздає афтографи своїм прихильникам у першу ніч після прем’єри фільму ”Три дні дощів” на Бродвеї в Нью-Йорку

39-річна американська актриса Джулія Робертс народила сина. Його назвали Генрі Деніел Модер. Хлопчик вагою майже 4 кг з"явився на світ 18 червня в Лос-Анджелесі, у клініці "Сідарс Сінай" у Беверлі Хілз. Майже рік тому російська співачка Алсу в цій клініці народила доньку.

У Джулії та її чоловіка 38-річного кінооператора Денні Модера вже є двоє дітей — близнюкам Хейзел Патрішиї та Фіннеусу Волтеру недавно виповнилось два роки.

— Уся сім"я Модер почувається чудово, — каже прес-секретарка актриси Марсі Енґелман.

Джулія і Денні познайомилися 2000 року на зйомках фільму "Мексиканець". Одружились у липні 2002-го. Весілля відбулося в містечку Теос в Нью-Мексико.

Робертс довгий час була однією із найбільш високооплачуваних актрис Голлівуда. За зйомки в одному фільмі вона заробляла по $20 млн. 2001-го Джулія отримала премію "Оскар" за роль у фільмі "Ерін Брокович". 2004-го зіграла у фільмі "11 друзів Оушена". А останніх кілька років Джулія присвятила себе сім"ї.

Малюк Генрі у родині Модер був довгоочікуваним.

— Ми майже втратили надію, — каже Джулія про свою другу вагітність. — Але коли з чоловіком перестали постійно зазирати в календар, природа взяла своє.

На думку Джулії, материнство її дуже змінило.

— Я відчуваю, що виросла як людина. Не знала, що діти можуть так подобатись.

Зараз ви читаєте новину «У Джулії Робертс народився син». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі