середа, 18 липня 2007 19:17

У Джері Холлівелл роман із сином російського мільйонера

Автор: фото: REUTERS/Alessandro Garofalo
  Джері Холлівелл прибула в оперний театр Ла Скала в Мілані. 15 липня там проходили урочистості з нагоди десятої річниці смерті італійського дизайнера Джанні Версаче
Джері Холлівелл прибула в оперний театр Ла Скала в Мілані. 15 липня там проходили урочистості з нагоди десятої річниці смерті італійського дизайнера Джанні Версаче

Колишня співачка гурту "Спайс Гьорлз" Джері Холлівелл, 34 роки, зустрічається з 27-річним Євгеном Лєбєдєвим. Він — син мільйонера й депутата Держдуми Росії Олександра Лєбєдєва.

Із Євгеном Джері познайомилася на лондонській вечірці у спільного друга Романа Абрамовича, губернатора Чукотки. Парочка тоді весь вечір була разом. Вони про щось шепотіли на вухо одне одному і сміялися. З клубу обоє вийшли тримаючись за руки. Потім непомітно зникли.

Євген Лєбєдєв живе в Лондоні. На початку липня його батько за 300 тис. євро придбав частину англійської фірми чоловічих костюмів "Вінтл". Незабаром Лєбєдєв-молодший відкриє її майстерню в Парижі. Костюми коштуватимуть $6–7 тис.

За версією журналу "Форбс", торік Лєбєдєв-старший увійшов до 30 найбагатших росіян. Його статки складають $3,6 млрд. Син Євген — президент благодійного фонду Раїси Горбачової в Росії, який допомагає дітям, хворим на лейкемію. Торік у Лондоні Лєбєдєви зібрали на користь фонду 1,2 млн фунтів стерлінгів.

Романи Холлівелл тривають недовго. Із 41-річним сценаристом Сашою Джервасі вона зустрічалася шість тижнів. Вони розійшлися, коли Холлівелл була на перших місяцях вагітності. З того часу не спілкуються. Від Джервасі співачка має доньку Блубел-Мадонну. Їй у травні виповнився рік.

Подейкують, що Холлівелл зустрічалася зі співаками Енріке Іґлесіасом та Роббі Вільямсом. Після народження доньки у неї були романи з кількома зірками англійського телебачення.

Зараз ви читаєте новину «У Джері Холлівелл роман із сином російського мільйонера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі