вівторок, 25 вересня 2007 17:09

"У душі ми ненавидимо одне одного"

Автор: фото: УНІАН
  Співачка Настя Каменських і репер Потап перераховують фальшиві стодоларові купюри, якими збираються закидати публіку на фестивалі ”Зоряний берег” у селі Орловка в Криму. 7 липня 2007 року
Співачка Настя Каменських і репер Потап перераховують фальшиві стодоларові купюри, якими збираються закидати публіку на фестивалі ”Зоряний берег” у селі Орловка в Криму. 7 липня 2007 року

Днями 26-річний репер Потап (Олексій Потапенко) та 20-річна Настя Каменських повернулися з Москви. Там на студії "Ріал Рекордз" вони записували свою "Песню из двух нот". Дебютний альбом дуету вийде в Україні й Росії в жовтні.

До офісу "Мюзік Моторс" Потап спізнюється на 20 хв. Заходить, цілує Настю в щічку. На вішалці висять військові штани й куртка, з кліпу "Внатуре". Поряд — поношений рожевий ліфчик.

— На концертах із залу нам кидають ліфчики, золоті ланцюжки. Ліфчиків було більше, але ми повикидали, — розповідає Потап. — Дівчата приїжджають на мерседесах і плачуть: "Я тебе все життя любила, хочу з тобою переспати". Кажу: де ти була сім років тому? Тоді я погодився б. Сім років тому, — пояснює, — я познайомився зі своєю дівчиною Іриною.

Настя Каменських в офісі сідає на шкіряний стілець.

— Мої прихильники представляються міліціонерами або лікарями. Кажуть, що я — хвора на рак. Часто дзвонить дівчинка: "Привіт. Я Віка. Я дуже люблю Напільніка з групи "Нью"З"кул". Ти не знаєш, як мені з ним зв"язатися", — говорить Настя, крутячи кучеряву прядку волосся.

Хвалиться, що в Чернівцях незнайомець подарував їй 301 троянду.

— Різних кольорів: чайні, червоні, жовті. Попросив номер мого мобільного. Я не дала, а троянди залишила в готелі. Шкода було брати їх у поїзд.

Співачка нахиляється уперед.

— У тебе труси видно, — зазирає їй за спину Потап.

— Не дивись, — відповідає Настя.

— Не можу, — не вгаває репер.

Оголені жіночі груди заклеїли п"ятикутними зірками

Раніше Олексій Потапенко професійно займався водним поло. Відтоді на лівій руці має обширне татуювання латиною "каршарадон карчавіас" ("велика біла акула").

— Біла акула чує краплю крові за одинадцять кілометрів, — пояснює він. — Я знаю, яка пісня буде популярною й кому треба відкусити голову. Років десять тому йшов з Інституту фізкультури після екзамену, — пригадує. — Мав двісті гривень. Дай, думаю, зроблю тату. Батьки були шоковані. Кричали, що тепер я не зможу стати юристом, банкіром. Я став репером. Тепер можу купити мамі путівку на острови, а татові — набір коліс для автомобіля.

Каже, що має в Києві чотири квартири. У трьох робить ремонт.

— Це плацдарм для сім"ї, — пояснює Потап. — Я уже дозрів, аби стати батьком.

Обоє співаків родом із Києва.

Крім інфізу, Потапенко закінчив економічний університет, факультет бухобліку та аудиту. Настя навчається на економіста в київській філії  Вісконтінського університету (США). Каже, з дитинства звикла робити багато справ одночасно.

— Батько-бізнесмен возив мене зі школи на хореографію, вокал, фортепіано, балет. Це була каторга. Потім сім років жила в Італії в одній із тамтешних родин. Не хочу про батьків говорити, — несподівано заявляє Настя і виходить до коридору.

— Ми не дуже любимо одне одного, — зізнається Потап. — Усі романтизують наші стосунки. Я люблю субординацію. У нас стосунки продюсер — виконавець. Коли в Насті починається зоряна хвороба, я ставлю її на місце. Думаю, в глибині душі ми ненавидимо одне одного. Але нас об"єднує успіх.

У коридорі чути стукіт Настиних підборів. Потап завмирає, дослуховується.

Кліп Насті й Потапа на пісню "Внатуре" телеканали спершу відмовлялися показувати. У хіт-парадах з"явився тоді, коли оголені жіночі груди в ньому заклеїли п"ятикутними зірками.

— Забороняли показувати, бо в ньому перепліталися голі жінки зі священиком, — каже репер. — Але я — глибоко віруюча людина! От послухайте текст пісні, — наполягає Потап. — "Жизнь такая штука. Может всякое случиться. Но не измеряй любовь в условных единицах".

У кліпі Настя і Потап грають красуню та радянського генерала.

— Ми насміхаємося над радянським гламуром, — говорить співак.  — Генерал — це було круто. Лампаси на штанах, автомобіль "Чайка", шкільна форма, — такий був гламур.

Запевняє, що в кліпі "Непара" використали справжні стодоларові банкноти:

— Ми надрукували десять мільйонів папірців. А на передньому плані використали сімнадцять тисяч справжніх доларів.

Потап дарує "ГПУ" фальшиві стодоларові купюри. На банкноті замість американського президента — його портрет із Настею. Повертаючись пізно додому, один із кореспондентів газети розплатився купюрою в таксі. Водій нічого не помітив.

27–28 жовтня Потап і Настя виступлять в Кремлівському палаці в Москві на ювілейному концерті Софії Ротару, якій недавно виповнилося 60 років. Артисти познайомилися на конкурсі "П"ять зірок", що відбувся 5–8 вересня у Сочі. Там український дует переміг.

Зараз ви читаєте новину «"У душі ми ненавидимо одне одного"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі