середа, 01 серпня 2007 18:05

У Яни Клочкової з"явився кавалер

У 24-річної олімпійської чемпіонки з плавання Яни Клочкової — новий хлопець. Юрієві Торопу 24 роки, він гравець баскетбольного клубу "Дніпро-Азот". Його зріст — 2,03 см, а зріст Яни — 180 см.

Уперше парочка з"явилася минулої суботи на "Камеді Клаб". Юра живе в Дніпропетровську й приїхав у Київ до Яни. Познайомилися вони два місяці тому в Ялті, на чемпіонаті України з плавання. Увечері Яна гуляла узбережжям з тіткою Наталею й побачила Юрія. Він був з братом.

— Юрій їй одразу сподобався, бо високий і гарний, — каже мама спортсменки 45-річна Олена Клочкова. — Але він її не впізнав, бо Яна зараз схудла. Донька не знала, як із ним познайомитися. Вона відіслала тітку, щоб та попросила хлопця їх сфотографувати.

Молодий баскетболіст подарував Яні букет троянд, а їй  подобаються ромашки.

— Я на нього не образилася, а, навпаки, зраділа, — каже Яна.

Олена Клочкова говорить, що донька й Юрій — дуже сором"язливі.

— Він їй шле смс із віршами, — розповідає вона. — Поки що донька не збирається заміж, бо в серпні в неї — змагання. А тоді буде видно. До Юрія серйозних хлопців Яна не мала.

Зараз ви читаєте новину «У Яни Клочкової з"явився кавалер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі