пʼятниця, 14 грудня 2007 15:37

У Альони Вінницької вкрали пса-робота

  Альона Вінницька з котом П’яткою. Іще в співачки живе кіт Булік. Через це вона не може завести собаку
Альона Вінницька з котом П’яткою. Іще в співачки живе кіт Булік. Через це вона не може завести собаку

У неділю поблизу ресторану під Києвом пограбували машину 30-річної співачки Альони Вінницької.

Увечері Альона зі своїм чоловіком, гітаристом Сергієм Большим, заїхала до ресторану. Автомобіль залишили на парковці. Почувши звук сигналізації, Сергій із дружиною вибігли на вулицю. Заднє скло "Мерседеса S500" було розбите. З автівки зникли мобільний телефон "самсунґ", $300 та електронний собака-робот вартістю $1500. Подружжя викликало міліцію.

— Злодії, напевно, шукали гроші, — говорить прес-секретарка співачки Кіра Шевчук. — У машині перевернули все догори дригом. На щастя, документів чи великої суми грошей в автівці не було.

Напередодні пса-робота співачці подарували друзі її брата Андрія. Вони привезли іграшку з Японії. Песика збиралися вручити Вінницькій на день народження, 29 грудня. Та іграшка так  сподобалася співачці, що вона забрала подарунок одразу.

— Назвала собаку Діною. У мене був пес із таким іменем у дитинстві, — каже Альона. — Я мрію про живу собаку, але маю двох котів — П"ятку та Буліка. Боюся, вони не знайдуть спільної мови.

Собаку-робота "Aibo" створила японська компанія "Соні". Пес уміє ходити, бачить за допомогою відеокамери, бавиться з іграшками, виконує команди, спить та самостійно прокидається й заряджається. Він може виражати шість почуттів: щастя, смуток, страх, байдужість, здивування та злість.

Вінницька купила новий телефон. Злодіїв шукає міліція.

Зараз ви читаєте новину «У Альони Вінницької вкрали пса-робота». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі