пʼятниця, 08 квітня 2011 08:00

"У 32 роки ваш син може піти у запій"

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Живемо з чоловіком разом 29 років, — пише 54-річна Надія з міста Славута на Хмельниччині. — Усі роки підтримуємо одне одного. Є у нас двоє дітей. Вони уже дорослі. Сину 28 років. Він — військовий, гарно ставиться до людей, не має шкідливих звичок. Але досі один, а я дуже хочу, аби у нього була сім'я. Зустрічається з дівчатами, але нічого у нього не складається. Доньці 24 роки. Так раділи, коли вона закінчила інститут. Мала хлопця, побралися, але, коли народилася онучка, він її покинув. Навіть глядіти не допомагає. Тепер мені душа болить і за дочку, і за внучку, і за сина".

Лист читає столичний біоенергетик Мирослав Олійник, 44 роки.

— Син ваш зараз зустрічається з дівчиною. Одружиться зі світлорусою, яку знає більше як 10 років. Кризовий період у його житті настане у 32 роки. Може піти у запій через проблеми на роботі. Першим у його сім'ї народиться син. Донька теж може налагодити своє життя. Нехай не відштовхує від себе чоловіка, який приділяє їй увагу на роботі.

"Минуло 35 років з часу нашого одруження із Галею, — розповідає у листі киянин 60-річний Віктор Олександрович. — Обоє ми вчителі. Живемо дружно, виростили двох дочок, працювали у школі. Старша донька Таня пішла по моїй стежці і стала вчителькою початкових класів. З чоловіком розлучилася. Має сина. У 4 роки в онука виявили арахноїдальну кісту правої височної долі розміром 7 на 7,5 сантиметрів. Тепер йому пішов 13-й рік. Не вміє писати і читати, хоч на запитання відповідає. Троє вчителів у сім'ї, але нічого його навчити не можемо. Внуку ввели гормони, і він дуже поправився. Носить речі, які на мене завеликі. Хлопець росте нервовим, скоро не зможемо з ним справлятися. У день весілля доньки мій свояк у рамі вікна знайшов голку з білою ниткою. Наступного дня повезли доньку в лікарню — несподівано прихватили нирки. Свояк, який голку знайшов, захворів 2006-го. Четвертий рік лежить паралізований, навіть говорити не може. Молодша донька працює медсестрою. Вийшла заміж за наркомана, якого недавно посадили у тюрму. Розійшлася, тепер живе з нами. Разом виховуємо 2-річного онука Женю. Думаю, то якась помста або прокляття звалилися на нашу сім'ю".

— На голці часто накладають порчі та закляття, — пояснює біоенергетик. Рукою сканує фотографію онука. — Дитина одужає, переросте хворобу через два роки. Матиме проблеми з дикцією, але читати і писати навчиться. Віддасте його навчатися у спеціалізований заклад. Але лікуватися не припиняйте. Знайдену голку треба було винести на перехрестя. Брати підозрілі речі, які знаходите на своєму подвір'ї, голими руками не варто. Місце, на якому виявили знахідку, треба покропити свяченою водою. Старша донька мала кількох подруг, які заздрили їй через заміжжя. Вони могли залишити голку у рамі. Нирки та серце — перші органи, які реагують на привороти. Деякі люди, як і ваш свояк, можуть втратити дар мови через порчу. Сходіть до церкви і помоліться за людей, яких підозрюєте у скоєному. Нічого злого їм не бажайте. Лише добром та вірою в Бога можна відвернути негативні впливи інших людей. Молодша донька влаштує своє життя ближчим часом. Її син ростиме здоровий.

"Донька із зятем живуть у гарній квартирі, мають хороші роботи, доброго сина. Все ніби є, а сімейного щастя немає, — пише Марія Олександрівна, 63 роки, із Хмельницького. — Як одружувалися, жили добре, хоч житлові умови були набагато гірші. Потім пішли скандали, а зараз сім'я на грані розриву".

— Родина переживає кризу 15 років у шлюбі, — каже Мирослав Іванович. — У квітні все нормалізується. Цей місяць сприяє поліпшенню стосунків у сім'ї. Разом з природою у серця людей приходить весна. Причиною скандалів часто можуть ставати оселі, у яких ми живемо. Якщо після переїзду стосунки погіршилися, енергетично нова оселя може провокувати родину до сварки. Освятіть квартиру та частіше моліться.

Зараз ви читаєте новину «"У 32 роки ваш син може піти у запій"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі