пʼятниця, 29 жовтня 2010 09:30

Треба дев'ять разів умитися і глянути в дзеркало

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

Мер Ужгорода 49-річний Сергій Ратушняк заявив, що партія Віктора Балоги Єдиний Центр застосовує проти нього чорну магію. Зі слів міського голови, чаклує його конкурент у боротьбі за крісло мера Віктор Погорєлов.

— До мене підійшли жінки-віруючі й розповідали про жахи, які робили погорєловці. Як викопували яму, ставили хрест із моїм ім'ям за упокій душі. Балога і Погорєлов уже десяток років цим займаються. Цілий пул ворожок створили. Раніше вони навколо Ющенка крутились. Як бачимо, це дає результат. Ющенко фактично не керував державою, а був бджолярем на своїй пасіці.

— Балога ніколи не мав справ із магією, — каже столичний біоенергетик Мирослав Олійник, 44 роки. — Від нього не відчуваю потоку магічної енергії. Такі, як він, швидше підуть до церкви, ніж до ворожки.

Каже, що перед виборами до нього часто звертаються політики.

— Приїжджали два "регіонали", кандидати в мери містечок на Київщині. Просили не для себе успіху, а щоб накликав біду на їхніх опонентів. Один хотів, щоб у його конкурента з "Нашої України" волосся повипадало і обличчя прищами обсипало. Інший просив накликати пожежу на "бютівця", який має більше шансів стати мером. Я тих чоловіків послав під три чорти. Але вони могли піти й до чорних магів.

Згадує, що недавно до нього зателефонував один із кандидатів у мери Харкова.

— Просив, щоб я налагодив його бізнес. Питав, що на нього чекає у кінці жовтня. Я порадив, у які дні краще запускати рекламу. Поки що він у трійці лідерів. Чи переможе, побачимо. Я гарантувати цього не беруся.

Каже, щодо афер і фальсифікацій маги та біоенергетики безсилі.

— Хоча за допомогою магії пробитися до влади можливо. Перед торішніми президентськими виборами прийшов один кандидат. Кричав, що готовий душу дияволу продати, аби стати президентом. За спиною політика стояв його ангел і гірко плакав. Хто хоче заключити договір із чортом, той його знайде. Кандидат пройшов у п'ятірку лідерів.

У минулі вихідні на прийом до біоенергетика записався кандидат у голови одного із сіл на Житомирщині.

— Відколи цей чоловік почав балотуватися, у нього стали хворіти родичі. Корова дає гірке молоко, свиня подавила поросят. На подвір'ї він кілька разів знаходив бовтуни. На порозі щоранку сиділи кілька ропух. Жаб насилають на людей як посланців зла. Дядько думав зняти свою кандидатуру зі списку. Його руки вкрилися бородавками. Побачив, що чоловіку поробили не опоненти, а колишня коханка.

Політикам, перш ніж балотуватися, Олійник радить зняти вроки й викачати переляк.

— Політики — публічні люди. Їх проклинають, згадують лихими словами. Щоб очиститися, треба викачати яйцями переляк. Цей звичай пішов від циган. Барони яйцями знімали головний біль і втому після робочого дня. Вроки найкраще знімають молитви. Кожному політику раджу частіше ходити до церкви, мати духовного наставника. Він дасть пораду, як протистояти чорній магії й чаклунству. Недаремно перед кожним телевізійним ефіром екс-прем'єр Юлія Тимошенко хреститься і читає "Отче наш". Не раз бачив, як молиться у церкві. Вона чітко виконує всі вказівки свого духівника.

У день виборів радить уранці натщесерце зачерпнути з криниці дев'ятьма ложками півсклянки води.

— Число 9 — священне. Бажано перед цим дев'ять разів умитися, розчесатися і глянути в дзеркало. Одягніть навиворіт білизну. У кишеню покладіть кілька жовтих монет. А виборцям раджу придивитися, як поводиться кандидат. Якщо часто кліпає або протирає очі, витирає об себе спітнілі руки, чухається і облизує губи — може перебувати під гіпнозом. Зараз таких у парламенті багато.

Зараз ви читаєте новину «Треба дев'ять разів умитися і глянути в дзеркало». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі