середа, 02 квітня 2008 15:44

Томенко грає в баскетбол із Вакарчуком і Льовочкіним

  На презентацію телепрограми нардепа Миколи Томенка ”Почни нове життя” прийшла співачка Лама
На презентацію телепрограми нардепа Миколи Томенка ”Почни нове життя” прийшла співачка Лама

Нардеп-"бютівець" Микола Томенко, 43 роки, став телеведучим. 27 квітня на телеканалі ICTV стартує його авторська програма "Почни нове життя". У ній спортсмени навчатимуть свого фаху артистів. Приміром, Тіну Кароль тренуватиме тенісист Андрій Медвєдєв, співачку Ламу — легкоатлетка Інеса Кравець.

— Коли запропонував ідею, думав, що програму вестиме досвідчений журналіст. Та мене переконали, що виглядатиму переконливіше. Хоч я не фахівець, — каже Томенко. — Лише на зйомках дізнався, що в бадмінтон грають до 11 очок.

— До 21-го! — виправляє продюсер Олександр Богуцький.

— А, це в настільний теніс до одинадцяти, — ніяковіє депутат. — Переплутав трохи.

Розповідає, що кожну програму знімають щовихідного по 7 год. Записали 12 випусків.

— Субот і неділь уже не маю, — сміється. — Заодно тренуюся. У мене посттравматичний період (у травні торік Томенко зламав ногу під час гри в теніс. — "ГПУ"). У футбол бігаю зі свистком, як суддя.

На презентацію передачі в клуб "Арена" прийшли Сашко Положинський із гурту "Тартак", співачка Лама і президент Федерації баскетболу 44-річний Олександр Волков.

Останній розповідає, що з Томенком двічі на тиждень грає в баскетбол у залі "Динамо" на Печерську. З ними тренуються співак-"нашоукраїнець" Святослав Вакарчук, екс-міністр молоді й спорту "регіонал" Віктор Корж, перший помічник екс-президента Кучми Сергій Льовочкін, член СПУ Євген Філіндаш, метальник молота Олександр Крикун...

— У Томенка є коронний прийом. Я йду на кошик із м"ячем, а Коля збоку відривається. Кидаю йому м"яча, і він гарно забиває, — розказує Волков. — Має на це чуйку.

Зараз ви читаєте новину «Томенко грає в баскетбол із Вакарчуком і Льовочкіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі