середа, 30 вересня 2009 08:20

Том Круз подарував 3-річній доньці туфлі на шпильках

Автор: фото з сайту www.for-ua.com
  Голлівудська актриса Кеті Холмс гуляє з 3-річною донькою Сурі. Дівчинка взута в туфлі на підборах
Голлівудська актриса Кеті Холмс гуляє з 3-річною донькою Сурі. Дівчинка взута в туфлі на підборах

Американський актор Том Круз, 47 років, подарував своїй доньці 3-річній Сурі туфлі на шпильках. У минулі вихідні в них вона гуляла у центрі Бостона з матір"ю 30-річною Кеті Холмс.

— Сурі весь час міряла мамині туфлі на підборах. На день народження подарував їй схожі, але маленькі, — говорить Круз. — Замовив у американської дизайнерки Брітти Бейкон. Вона шиє туфлі на підборах навіть для немовлят. Ми радилися з лікарем. Він дозволяє Сурі носити таке взуття раз чи два на місяць. Її ніжки швидко втомлюються. Тоді вона з мамою йде до найближчого магазину дитячого одягу по мокасини або балетки.

У перекладі з івриту ім"я Сурі означає "принцеса", а з перської — "червона троянда".

— Моя мала — модниця. Не любить носити штанів. Кеті вдягла на неї джинси. Доки чепурилася, Сурі скинула штанці й одягла спідницю.

Торік Крузову доньку назвали найстильнішою дитиною Голлівуда. Її мати в жовтні випустить колекцію дитячого одягу. У ній представить повсякденний одяг для малят та вечірні сукні для дівчат.

— На цю колекцію мене надихнула дочка. Вона любить красиві й комфортні речі, — каже Кеті.

Зараз ви читаєте новину «Том Круз подарував 3-річній доньці туфлі на шпильках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі