Ексклюзиви
вівторок, 04 березня 2008 15:31

Тіну Кароль і Савіка Шустера визнали найкрасивішими в Україні

23-річну співачку Тіну Кароль і телеведучого Савіка Шустера, 54 роки, визнали найгарнішими людьми в Україні, за версією журналу "Віва". Премії вручали в суботу ввечері в палаці "Україна".

— Ну ти скажи, хіба не я сама красіва? — кокетує огрядна буфетниця у фойє з охоронцем. Той пощипує її за пухлий лікоть.

36-річний хореограф Дмитро Коляденко з"являється першим. Витрушує на червону доріжку велику чорну парасолю, розмахує шкіряною валізою.

— Он этим чемоданом сейчас зацепит бокалы, — хвилюються офіціантки, що розносять шампанське на тацях.

— Я никогда не опаздываю, всегда прихожу первым, — хвалиться Коляденко, прямуючи до гардероба. — Днями повернувся з Єгипту. Гарно відпочив — море, сонце, підводні масажі. Із ким був — не розкажу, засекречено. Колись уже зізнавався в коханні, квіти на колінах дарував, — натякає на колишню коханку, співачку Ірину Білик.

Тиждень тому Ірина розповіла, що пішла від Дмитра, бо той запропонував їй жити втрьох із його другом.

— Мені весь Київ після цього дзвонив. Усі питають: "Дімон, що твориться?" — пританцьовує на місці. — Я Ірі пробачаю. Хай собі говорить, що хоче.

24-річна телеведуча Катя Осадча нервує через натовп прихильників, які чекають на зірок. Вона в сукні з оголеною спиною. На голові стирчить довге пір"я.

— Щас буду разгонять всех, — тихцем погрожує.

— Не холодно тобі? — заглядає Катерині за спину співак Олександр Пономарьов, 34 роки. Дружина Вікторія за руку відтягує його від Осадчої. Сина Сашка, 1 рік, подружжя залишило вдома з нянею.

— Виріс уже, нагла морда, — гордо розповідає Пономарьов про дитину. — Сало їсть, цибулю. Годують його кроліками всякими, тєфтєльками. А як тато наминає докторську колбаску, вимагає поділитися. Справжній українець!

Зі сцени оголошують номінантів. У "чоловічій" номінації найбільше аплодують Віталієві Козловському та Олегові Скрипці. У жіночій — Софії Ротару, Ані Лорак та Тіні Кароль.

— Тина лучшая! — верещить худа дівчинка з букетом троянд.

Кароль виходить на сцену в червоній вечірній сукні.

— Дайте сказать... — намагається подякувати організаторам рейтингу. Та ведучі перебивають її — викликають ще Савіка Шустера. Співачка стає руки в боки і вмовкає.

— Мушу визнати, в мені є щось цікаве. Але ніколи не думав, що я — гарний. От Шовковський справді красивий мужчина, — зауважує Шустер.

— Я не вірю, що жінки України могли вибрати Савіка Шустера, — каже "ГПУ" лідерка прогресивних соціалістів Наталія Вітренко, 56 років. — Є еталони чоловічої краси. Ми колись у парламенті обговорювали це: Семиноженко, Марченко, Онопенко... Ні, Шустер, звісно, — розумний чоловік, але він потаємний, проамериканський. Забагато в собі приховує.

Савік Шустер має громадянство Канади та Італії. 2005-го на запрошення бізнесмена Віктора Пінчука переїхав до України. На каналі ICTV вів програму "Свобода слова", торік перейшов на телеканал "Інтер". У Флоренції мешкає його колишня дружина Джанна з дітьми Стефаном і Сарою. До Києва Савік переїхав із коханою Оленою Невською.

Зараз ви читаєте новину «Тіну Кароль і Савіка Шустера визнали найкрасивішими в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути