четвер, 15 травня 2008 18:54

Тіна Кароль виходить заміж

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  26 грудня 2007 року Тіна Кароль презентувала свою книжку для дітей ”Великі пригоди Павутинки”. Майбутній чоловік співачки Євген Огір склав руки на грудях
26 грудня 2007 року Тіна Кароль презентувала свою книжку для дітей ”Великі пригоди Павутинки”. Майбутній чоловік співачки Євген Огір склав руки на грудях

Співачка 23-річна Тіна Кароль 15 червня одружиться зі своїм продюсером Євгеном Огірем, 28 років.

— Вінчатимуться у лаврі. На Трійцю Таня і до розписки піде, і шлюб візьме. Про весілля вона оголосила нещодавно, офіційних заручин не влаштовували, — розповідає близька подруга матері співачки, 59-річна Любов Зоріна з Івано-Франківська.

Жінка пише вірші. Пісні "Море", "Назарій", "Осінь" на її слова Тетяна Ліберман (справжнє прізвище Тіни Кароль. — "ГПУ") співала на початку своєї кар"єри.

Назву столичного ресторану, де святкуватимуть весілля, наречені не розголошують. Медовий місяць подружжя проведе за кордоном.

— Я не коментую ці чутки, — тричі повторив у телефонну слухавку Павло Підопригора, прес-секретар співачки.

— Це правда, що Тіна виходить заміж, — розповідає "ГПУ" телеведучий Юрій Горбунов, 37 років. — Мене із дружиною вже запросили на весілля. Щоправда, лише по телефону. Офіційне запрошення пообіцяли прислати пізніше.

Мати Тіни Кароль 48-річна Світлана Ліберман народилася в Івано-Франківську. Її дівоче прізвище — Журавель. Жінка працювала начальником відділу автоматизації в обласному управлінні пенсійного фонду. Батько Григорій Самуїлович, 50 років, — із єврейської сім"ї. Народився у селі Тишківці Кіцманського району на Буковині. В Івано-Франківську закінчив Інститут нафти й газу.

— Григорій талановитий інженер-автоматник, — каже Любов Зоріна. — І Тані краще давалися точні науки.

Співачка з"явилася на світ 25 січня 1985 року в селі Оротукан Магаданської області. За шість років родина повернулася в Івано-Франківськ. Кароль закінчила музичну школу по класу фортепіано й поїхала до Києва вступати у Вище музичне училище ім. Глієра. Нині Тіна Кароль є солісткою ансамблю пісні Збройних сил України.

Старший син Ліберманів Станіслав, 27 років, закінчив приватний правовий коледж у Коломиї, навчається в Харківській юридичній академії. Неодружений.

У 20 років Тіна Кароль стала наймолодшою народною артисткою України. Позаторік виступала на пісенному конкурсі "Євробачення" у Греції. Посіла сьоме місце.

Тіна каже, що перед гастролями їсть раз на день, віддає перевагу салатам. Полюбляє дуже солодкий чай.

Батьки співачки живуть у Києві.

— Григорій Самуїлович переїхав два роки тому. Працює головним інженером у будівельній компанії, — подовжує Любов Зоріна. — А мати нещодавно перебралася — довго не могли продати квартиру в Івано-Франківську. Вони на вулиці Будівельників жили, на першому поверсі.

Торік у лютому Тіна Кароль розірвала контракт із продюсером Олегом Чорним. За кілька місяців його місце зайняв Євген Огір. На 23-й день народження він подарував Тіні Кароль золотий мікрофон і 20 соток землі на острові Кіпр. Вона планує звести там віллу.

Євген Огір родом із Києва. На телеканалі М1 донедавна працював над проектами "Молочні брати" та "Твій формат".

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль виходить заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі