вівторок, 17 червня 2008 18:51

Тіна Кароль на весіллі розтрощила сервіз (ФОТО)
5

Після вінчання Тіна Кароль та Євген Огір одразу сіли в автомобіль. Машину підігнали під самі двері церкви
Фото: фото: Андрій ШМАТОВ
На вінчання у Свято-Успенському соборі Києво-Печерської лаври  співачка Тіна Кароль приїхала у сірому ”ягуарі”
Таїнство шлюбу Тіні Кароль та Євгену Огіру вчинив отець Варлаам
До храму зайшли тільки наречені, батьки та близькі родичі. Охоронець одразу зачинив ковані двері за ними
Свідки шлюбної церемонії виходять із дверей Свято-Успенського собору. Жінок у храм пускали лише з хустками на голові

У неділю, на свято Трійці, українська співачка 23-річна Тіна Кароль обвінчалася зі своїм продюсером Євгеном Огірем, 28 років. Церемонію провели у Свято-Успенському соборі Києво-Печерської лаври. Пару обвінчав отець Варлаам. Він — духовний наставник співачки. За день до обряду Тетяна Ліберман (справжнє ім"я співачки) та Євген приходили до нього сповідатися.

Перед 15.00 до храму під"їжджають автомобілі молодят. Тіна Кароль виходить із "ягуара", Євген Огір — із "лексуса". Наречена вбрана в бежеву відкриту сукню із завищеною талією. Євген одягнув чорний смокінг із метеликом. Майже хвилину стоять біля машин. Тіна поправляє весільний букетик із невеликих троянд.

— Мабуть, Ані Лорак вінчається, — зауважує одна із відвідувачок Лаври.

— Та нє, то Полу МакКартні Лавру показують, — припускає інша.

Отець Варлаам одягає Тіні Кароль золотого хрестика на шию та хрестить співачку. За нареченими до церкви заходять зо два десятки гостей. Двері до храму зачиняють.

Вінчання триває 40 хв. Огір виводить дружину за праву руку, молодят оточують охоронці та швидко проводять до авто.

Весілля святкували в київському ресторані "Лео Клаб" на Парковій алеї  у центрі Києва. Це закритий заклад, пускають лише власників "золотої" картки мережі ресторанів "Козирна карта". Найдешевша страва в меню — устриці — від 49 грн. Салат-"шубу" з дунайського оселедця подають по 85 грн, курячу котлету по-київськи — по 97 грн, а шматочок філе ягняти, замотане в курку з травами, — по 329 грн. На вході діти, перевдягнені янголами, осипають гостей пелюстками троянд. До ресторану приїжджають понад двісті гостей. Журналістам потрапити на вечірку не вдається.

Телеведучий Юрій Горбунов, 37 років, на вінчання до Лаври не їздив.

— Тільки о 12-й прилетів до Києва, — розповідає він "ГПУ". — Тому привітав молодят уже в ресторані. Подарував їм гроші. Чи багато? Нєпрілічний вопрос, — сміється.

Кліпмейкер Алан Бадоєв, 25 років, у ресторані вручив Тіні та Євгену дві коробки. В одній виявився біло-золотий столовий сервіз, в іншій — дві бейсбольні біти. Чорна — для Огіра, біла — для Кароль.

— Розбийте сервіз, — наказав молодятам Бадоєв.

— Та не треба, в хазяйстві знадобиться, — вперлася Тіна.

— Головний подарунок усередині, — пояснив кліпмейкер.

Молодята схопилися за біти і стали трощити сервіз. В одному із соусників знайшли пластикову картку з написом: "Безплатний кліп від Алана Бадоєва". Кажуть, така послуга нині коштує приблизно $100 тис. Подейкують, що майже стільки подружжя заплатило за оренду ресторану.

На застіллі гостей розважали Настя Каменських із Потапом і група "Лепріконси". Тіна Кароль теж співала. Пісню "Люблю его" присвятила чоловікові.

Наостанок гостей пригощали семиярусним тортом.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль на весіллі розтрощила сервіз (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі