пʼятниця, 18 березня 2011 04:00

Тіна Кароль хоче бути вищою
6

Учасниця пісенного конкурсу Євробачення-2011 Міка Ньютон схрещує ноги й опускає руки вздовж тіла
Фото: фото: Тарас Подолян
Віталій Козловський після концерту в столичному палаці ”Україна”. Любить розстібати на собі сорочки та піджаки, виставляючи напоказ торс
Співачка Тіна Кароль складає руки під грудьми
Соліст гурту ”Скрябін” Андрій Кузьменко біжить до гримерки перед виступом в одному з київських концерт-холів. Музикант часто привертає увагу фотографів своєю мімікою
Позу ”руки вздовж тіла” обрав співак Фагот

16 березня в Києві стартував Тиждень моди. На вечірку, присвячену його відкриттю, прийшли співаки, актори та моделі. Артистка Ольга Сумська одягла лосини й рожеву сукню-туніку. 5 хв. позує перед фотографами — вихиляє стегнами, ставить руки в боки, витягує губи трубочкою.

— Наші співаки і танцюристи часто губляться перед камерами, — каже столичний стиліст 34-річна Марина Свереда, яка спостерігає за цим збоку. — Ходять із перекривленими обличчями, прикушеними губами або неестетичною кінською усмішкою. Коли не знають, чим здивувати, привертають увагу мімікою.

Марина працює з десятком українських артистів. Підбирає для них гардероб на концерти. Радить, яку зачіску краще зробити та в якій позі фотографуватися.

— Більшість селебрітіз застосовують принцип трьох "р": "руки вбоки", "руки під груди", "руки повздовж". Майже всі не знають, куди їх подіти. Найцікавіше перед камерами поводиться Ані Лорак. Її поза "руки вбоки" дозволяє вдало приховати зайву жирову складку на боках і животі.

Під грудьми складає руки співачка Тіна Кароль, 26 років.

— У такий спосіб проявляється її бажання бути вищою. До того ж із боків вона піджимає свої груди, аби здавалися більшими. Тугий бюстгальтер на поролоні піднімає їх напоказ.

Підборіддя трохи опускає, дивиться в камеру або догори. Це свідчить про її впевненість у собі.

Руки вздовж тіла тримають більшість артистів. Ця поза чоловіча. Так фотографуються співаки Віталій Козловський і Василь Лазарович. Останній любить стискати пальці в кулаки, здається трохи агресивним. Жінка з руками, опущеними вздовж тіла, нагадуватиме солдата або першокурсницю. Так позує колишня гімнастка Лілія Подкопаєва. Вона, аби додати своєму образу грайливості, ліву ногу виставляє вперед і згинає в коліні. Їй краще повертатися трішки вбік, бо має ледь задертого догори носика і пухку нижню губу.

Міка Ньютон то розставляє ноги надто широко, то схрещує, наче хоче до туалету. Раз зробила їй зауваження. Вона образилася, але ноги схрещувати перестала. Ця поза свідчить про замкнутість людини, показує купу комплексів.

Іміджмейкер Кетрін Ґолден, 27 років, консультує російських співаків. Рекомендує їм позу "погляд через плече".

— Таке положення тіла закликає: "Оцініть мене". На знімках чудово видно спину, сідниці й плечі. Щоб так подавати себе, треба мати бездоганну фігуру.

Позу Періс Хілтон пропонує застосовувати тим, хто не знає, куди подіти руки.

— Хілтон виступає на сцені, тримаючи одну або обидві руки на стегнах. Так її кінцівки мають підтягнутий вигляд. Надто худорлявим треба відгинати вперед лікті. Це додаватиме формам додаткового об'єму. Фігуристим знаменитостям лікті краще відвести назад — це створює ілюзію стрункості.

Поза Вікторії Бекхем підійде низькорослим.

— Носіть відкрите взуття на високій платформі або шпильках і робіть крок уперед. Це подовжує ноги. Має ідеальний вигляд в поєднанні з міні-спідницею.

Поза "плечі назад" збільшує груди, привертає увагу до декольте. Добре поєднується зі схрещеними ногами. А надто високі артисти сутуляться. Цю помилку часто роблять співачки Лобода і Лоліта.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль хоче бути вищою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі