середа, 01 вересня 2010 05:44

Тетяна Щеглова двічі взувала підбори

Автор: фото: Роман Процюк
  Студентка Тетяна Щеглова з Івано-Франківська стала обличчям італійської марки ”Бенеттон”. Після цього почала носити на зап’ястку тонку червону нитку. Боїться, щоб її не врекли
Студентка Тетяна Щеглова з Івано-Франківська стала обличчям італійської марки ”Бенеттон”. Після цього почала носити на зап’ястку тонку червону нитку. Боїться, щоб її не врекли

Студентка Івано-Франківського університету нафти і газу 21-річна Тетяна Щеглова перемогла у міжнародному кастингу італійської марки одягу "Бенеттон". Нещодавно повернулася зі зйомок у Нью-Йорку. У вересні плакати з її обличчям з"являться у всіх містах, де є магазини цього виробника.

На зустріч у "Дім кави" Тетяна прийшла під руку зі своїм хлопцем Романом, фотографом із Луцька. На вході спіткнулася.

— Другий раз у житті одягнула каблуки. Перший раз взула їх місяць тому. На мене найшло прозріння, що треба ходити на підборах.

На кастингу перемогла 66 тис. учасників зі всього світу. Зі Східної Європи запросили лише її і чешку Терезу Кундерову, 15 років.

— Серед нас не було жодної професійної моделі. "Бенеттон" шукав свіжі обличчя. Нас із Романом нагородили тижневою поїздкою до Нью-Йорка. Американці, якщо випадково зачеплять тебе на вулиці, довго вибачатимуться. Не те, що у нас. Тільки вернулися в Україну, в метро побачили бійку. Люди не могли втиснутися у вагон.

Не зізнається, які отримала гонорари.

— Гроші потрачені, що про них говорити? Ми з Ромою відпочили в Одесі. Наїлися суші. Купили ретроскутер на два місця і тепер катаємося по місту.

Тетяна закінчила четвертий курс на факультеті управління та інформаційної діяльності.

Першу роботу я знайшла у 15 років. Була дівчиною на побігушках

— Не знаю, чи піду на п"ятий. Нудно мені там. Хочеться чогось творчого. Але вступати, наприклад, в інститут культури — це не поважати себе. Першу роботу я знайшла у 15 років. Була дівчиною на побігушках у рекламній газеті. Через два роки купила "мильницю" і почала фотографувати.

Її запросили до модельної агенції у Мілані.

— Батьки трохи бояться за мене. Тато — адвокат, мама — бухгалтер. "Дивися, не влізь кудись", — попереджають. Але модельна агенція "Лінія 12" перевірена. Багато моделей із неї працюють закордоном. Ще маю пропозиції із Китаю.

Показує тонку червону нитку на зап"ястку.

— Про мене багато говорять. Мушу носити, щоб не врекли.

Зараз ви читаєте новину «Тетяна Щеглова двічі взувала підбори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі