вівторок, 10 вересня 2019 06:05

Тетяна Шарапова два тижні була в комі

Автор: FACEBOOK.COM.COM
  Тетяна Шарапова мала кілька кафе у Дніпрі. У неї залишилися чоловік і двоє дітей
Тетяна Шарапова мала кілька кафе у Дніпрі. У неї залишилися чоловік і двоє дітей

Лідерка парламентської фракції "Батьківщина" 58-річна Юлія ТИМОШЕНКО 3 вересня пропустила засідання Верховної Ради. Вона їздила у Дніпро на похорон двоюрідної сестри Тетяни ШАРАПОВОЇ, 48 років.

— Таня раніше нічим серйозним не хворіла. Десь два тижні тому вона раптово знепритомніла. У лікарні впала в кому. Померла, так і не отямившись, — розповідають сусіди Шарапової. — Її відспівували в будинку Людмили Миколаївни, матері Юлії Тимошенко. Суєта біля маєтку почалася напередодні. Туди з'їхалися дорогі автомобілі, поряд припаркувалася "швидка", мікроавтобус ритуальної служби й чорний катафалк. У двір постійно заходили люди з квітами. Приїхали три священики, з будинку було чути церковний хор. Після заупокійної служби з Танею прощалися у драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

Тетяна Шарапова була єдиною донькою тітки Юлії Тимошенко 70-річної Антоніни Ульяхіної. Жінка очолює ­Дніпровську організацію партії "Батьківщина".

Шарапова мала кілька кафе у Дніпрі. У декларації про доходи Юлія Тимошенко зазначала, що живе в будинку, який орендує у двоюрідної сестри. Він розташований у селищі Козин поблизу Києва, має площу 558 "квадратів". Дві ділянки площею 1,5 тис. і 1,8 тис. кв. м, що розташовані поряд, також належали Шараповій.

Була одружена. У неї залишилися син і донька.

Зараз ви читаєте новину «Тетяна Шарапова два тижні була в комі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі