четвер, 14 січня 2021 06:06

Тетяна Павлючик виграла соковижималку

Автор: ФОТО НАДАЛА ТЕТЯНА ПАВЛЮЧИК
  Тетяна й Микола ­Павлючики із села Люб’язь Любешівського району на Волині на ­весіллі ­доньки Олесі Скупейко
Тетяна й Микола ­Павлючики із села Люб’язь Любешівського району на Волині на ­весіллі ­доньки Олесі Скупейко

— Про виграш першим дізнався чоловік. Коли принесли свіжий номер "Газети по-українськи", я була на кухні, а він сів читати. Чую — кричить: "Таню, ти виграла соковижималку", — каже 56-річна Тетяна Павлючик із села Люб'язь Любешівського району на Волині.

Вона передплатила "Газету по-українськи", відправила копію квитанції на адресу редакції і взяла участь у розіграші подарунків.

— Радію, бо дуже хотіла виграти соковижималку. Тепер робимо внуку сік із винограду, яблук і мандаринів. "Газету по-українськи" передплачуємо 15 років. Я її вперше побачила у колег, коли працювала в школі. Почитала й сподобалася. Люблю кросворди, сторінки "Їжа" й "Політика", — говорить Тетяна Аркадіївна.

Вона 25 років працювала вчителем української мови і літератури в школі сусіднього села Шлапань.

Живе з чоловіком 60-річним Миколою Григо­ровичем і сім'єю доньки 23-річної Олесі Ску­пейко.

— Ми із чоловіком з одного села. Зустрічалися п'ять років. Микола Григорович робив у колгоспі водієм молоковоза й пожежної машини. День на одній, наступний — на другій. На третій день був вихідний. Виховали сина й доньку. Позаторік за вересень одружили двох дітей. У Юрія та Юлії весілля було 1 вересня, а в Олесі й Олександра — 29 вересня, — каже Тетяна Павлючик.

Зараз ви читаєте новину «Тетяна Павлючик виграла соковижималку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі