вівторок, 28 травня 2019 05:00

Тетяна Кущак п'ять років боролася з раком крові

Автор: OK.RU
  Тетяна Кущак навчалася  в Тернопільському націо­нальному економічному університеті. Була заміжня
Тетяна Кущак навчалася в Тернопільському націо­нальному економічному університеті. Була заміжня

У селі Боднарівка Чемеровецького району на Хмельниччині справлятимуть сороковини по 25-річній Тетяні КУЩАК. П'ять років тому в неї діагностували рак крові.

— Після тривалого лікування недуга відступила. Та минулої осені стався рецидив, — розповідає Надія Кульчицька з Тернопільського національного економічного університету. Кущак навчалася тут на четвертому курсі. — Таня зверталася по допомогу до кількох закордонних клінік, але жодна не погодилася її прийняти. Та вона до останнього вірила, що одужає. У березні ще приїжджала в інститут на захист практики. Виглядала життєрадісною. Багато говорила й усміхалася. Казала: "Треба вірити у краще. Головне — щоб не опускалися руки".

Тетяна Кущак жила в Бучачі на Тернопільщині. Була заміжня. Дітей не мала.

— Таня була прекрасна людина, — говорить подруга Вікторія Олійник, 24 роки. — У складних ситуаціях завжди допомагала й підтримувала. Смачно готувала. Коли запрошувала в гості, щоразу ставила на стіл нову страву. Любила бувати на природі. Казала: "Щоб відпочити і набратися сил, достатньо посидіти біля річки чи подивитися на захід сонця". Ніколи не скаржилася. Про хворобу мало кому розповідала.

Зараз ви читаєте новину «Тетяна Кущак п'ять років боролася з раком крові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі