вівторок, 06 серпня 2013 06:45

Теща Зіброва померла перед днем народження

28 липня на столичному Байковому кладовищі поховали Аллу Михальченко — тещу співака 56-річного Павла Зіброва. Вона померла від раку. Не дожила двох днів до свого 75-річчя.

— На похороні священик сказав: "Коли людина відходить напередодні свого дня народження, зразу попаде у рай", — розповідає телефоном артист. — Алла Федорівна все життя працювала бібліотекарем в академії МВС Росії. Професія позначилася на її характері — була відповідальна. З нею я мав прекрасні стосунки. Називав її "моя любимая теща", вона зверталася до мене на "ви". Коли приїжджали в гості, готувала млинці з ікрою, м'ясом, сиром і повидлом — найсмачніші у світі. Я навіть пісню написав "К теще на блины".

Алла Михальченко понад 50 років прожила у шлюбі з дипломатом 78-річним Володимиром Васильовичем. 10 років мешкали у Празі й Варшаві. Останні 20 років — у Москві.

— Торік в Алли Федорівни діагностували рак. Прооперували у московській клініці. Через два тижні вона повернулася додому і вийшла на роботу. Та за якийсь час стала почуватися гірше. Ми забрали її до Києва. Померла в лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Теща Зіброва померла перед днем народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі