середа, 04 лютого 2009 18:38

Телеведуча Маріка застрахувала свої сідниці

Автор: фото: kp.ru
  Російська телеведуча Марія Кравцова не має права змінювати вагу свого застрахованого тіла
Російська телеведуча Марія Кравцова не має права змінювати вагу свого застрахованого тіла

Російська телеведуча 23-річна Марія Кравцова, відома під псевдонімом Маріка, застрахувала свої сідниці на 350 тис. євро.

— У Росії це роблять рідко, та й страховики шукають лише вигоду для себе, — каже жінка. — Я поїхала в Лондон, у Великій Британії такі страховки популярніші.

Марія Кравцова пройшла ретельне медичне обстеження. Лікарі наполягли на рентгені, аби переконатися, чи в жінці немає силіконових імплантатів. У договорі зі страховою фірмою зазначено, що Маріка не має права змінювати вагу.

Кравцова із 13 років працює фотомоделлю. 2001-го отримала титул "Віце-міс Москва" на конкурсі краси. З весни 2005-го веде передачі  на телеканалі МТV-Росія. Випустила дві колекції власного одягу.

Раніше сідниці страхувала на мільйон доларів американська співачка Дженніфер Лопес. В Україні співачка Наталія Могилевська під час участі в проекті "Танці із зірками" мала поліс на півмільйона доларів — боялася за свої ноги. А співачка Анна Сєдокова страхувала своє тіло на $500 тис., доки знімалася у російському проекті "Льодовиковий період".

Зараз ви читаєте новину «Телеведуча Маріка застрахувала свої сідниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі