Ексклюзиви
четвер, 04 грудня 2008 18:42

Таїсії Повалій вирізали апендикс

  6 грудня Таїсія Повалій співатиме у столичному палаці “Україна”
6 грудня Таїсія Повалій співатиме у столичному палаці “Україна”

— Лінійкою не міряв сантиметри, але шрамик невеличкий є. Звичайно, після операції треба було відлежатися, але хто годуватиме 18 осіб нашого балету, водіїв, секретарів? Загалом маємо людей 30, — розповідає "ГПУ" 47 річний продюсер Ігор Ліхута, чоловік 43-річної співачки Таїсії Повалій. 10 жовтня жінці вирізали апендикс.

— Перед тим Тая виступала на корпоративній вечірці в Києві. Там якось погано себе відчула, скаржилася, що болить правий бік. Наступного дня здали всі аналізи, бо мали їхати в тур по Росії. Аналізи показали, що в Таї перенапружився апендикс. Лікарі порадили зробити планову операцію, бо він міг лопнути в будь-яку мить. Оперували в ізраїльській клініці під Києвом. Там професійні лікарі. Усі аналізи на перевірку вони везли аж в Ізраїль. Із 10 по 14 жовтня ми мали давати концерти в деяких містах Росії. Їх перенесли на весну.

Ліхута розповідає, що операція пройшла вдало. Її зробили за новим методом, після якого на тілі залишається невеликий шрам. Повалій почувається добре.

— У середу ввечері ми прилетіли із Краснодара на Кубань, там дали сольник Таї. Перед тим виступали в Ростові, 30 відсотків репертуару було українською. Глядачі навіть з останніх рядів стоячи викликали Повалій на біс. Щоб видужати, Таї не потрібні ліки, її лікує глядач. 7 грудня знову полетимо в Росію. Дружині вручатимуть премію "Пісня року". 10 грудня вона відзначить своє 44-річчя, а 15-го виповнюється 15 років, як ми разом. Відпочивати не будемо. Аж 2 січня полетимо на два тижні в Австрію. Лижі не любимо. Будемо ходити на СПА-процедури, виставки, у ресторани.

Син Таїсії, 25-річний Денис Повалій, уже відпочиває в Ізраїлі. Про операцію матері говорити відмовляється.

Зараз ви читаєте новину «Таїсії Повалій вирізали апендикс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути