середа, 03 листопада 2010 04:33

Таїсія Хотинецька побила хлопця

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Киянка Таїсія Хотинецька вийшла на подіум з ракеткою під час дефіле
Киянка Таїсія Хотинецька вийшла на подіум з ракеткою під час дефіле

Киянка 21-річна Таїсія Хотинецька виборола титул "Міс безпека-2010" на конкурсі краси серед працівниць державних органів безпеки та служб охорони. Більшість конкурсанток працюють секретарками та менеджерами у силових структурах. Переможниця — помічниця директора фірми, яка розробляє системи безпеки.

— Про те, що братиму участь у конкурсі, дізналася випадково, — розповідає. — Наша маркетолог без мого відома надіслала заявку за мене, а потім сказала: "Нада, Тая, нада". Довелося йти. На першій репетиції розсварилася з організаторами конкурсу. Хотіла розвернутися й піти, та колеги не пустили.

Учасниці дефілюють у спортивних костюмах. Таїсія виходить остання. Тримає ракетку і тенісного м'ячика. Робить подачу і влучає у члена журі, актора Євгена Паперного.

— Коли поряд така штучка, можна бути спокійним за всі свої штучки, — каже той у мікрофон.

Таїсія живе у двокімнатці з матір'ю і сестрою. З хлопцем розійшлася півтора року тому.

— Мій чоловік має бути сильнішим за мене. Повинен уміти заробляти й доносити шкарпетки до пральної машини. Не поважаю чоловіків, які отримують 2 тисячі гривень і вважають, що цього достатньо.

Учасниці позують у військовій формі. Кажуть, що її вдягають уперше. Навіть зброї у руках не тримали.

— Я тільки билася двічі в житті, — згадує Таїсія. — Перший раз із рідною сестрою на вулиці серед білого дня. Люди з вікон повилазили дивитися на двох дорослих дівок, які тягають одна одну за волосся. Вдруге побила свого хлопця.

Це сталося в одному зі столичних ресторанів.

— Ні з чого образилася на нього. Підходжу, як заліплю йому при всіх ляпаса. Подружки мене відтягують, я кричу, плачу. Підходить охоронець і нас двох із ресторану виставляє. Коханий мій обурювався: "Чому виганяють обох, якщо билася лише вона?" Стоїмо на вулиці. Прошу вибачення. Він розвертається і йде. А мені так соромно стало, так шкода його. Туфлі зняла, юбку закотила і босоніж по Печерську за коханим побігла. А це початок березня! Кілометр точно пробігли. Друзі за нами на таксі приїхали, в одну машину запхали. Я прощення вже майже вимолювала. Він мені пробачив, але попросив кілька днів не бачитися: "Я тебе дуже кохаю, але мені треба звикнути до того, що ти можеш битися".

Конкурсантки готуються до останнього дефіле — у вечірніх сукнях. Одеситка 22-річна Ірина Дудник одягає силіконові збільшувачі грудей і чорну сукню зі стразами.

У першому ряді її розглядає 6-річний Кирило Махмутов.

— Не знаю, що ми тут робимо. Так скучно. Дівчата некрасиві. Жодна не сподобалася. Моя мама краща. Вона високувата і з жовтим волоссям.

За перемогу в конкурсі Таїсія отримала фотоальбом у шкіряній палітурці. Решта конкурсанток — подарункові набори косметики.

Зараз ви читаєте новину «Таїсія Хотинецька побила хлопця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі