четвер, 17 червня 2021 05:45

Святослав Вакарчук розлучається після 20 років шлюбу

Автор: УНІАН
  ­Святослав ­Вакарчук і Ляля Фонарьова офіційно одружилися після 15 років спільного життя. Виховували її доньку від першого шлюбу — Діану
­Святослав ­Вакарчук і Ляля Фонарьова офіційно одружилися після 15 років спільного життя. Виховували її доньку від першого шлюбу — Діану

"Сталося так, що після понад 20 років щасливого і насиченого радістю життя наші з Лялею дороги розійшлися. Ми завжди були, є і будемо близькими людьми. Я безмежно вдячний Лялі за ті роки, які ми пройшли разом. За любов, за мудрість, за опору. Вдячний за нашу доньку Діану. Вдячний за все", — написав у соц­мережах співак 46-річний Святослав ВАКАРЧУК. Розлучається із дружиною Лялею ФОНАРЬОВОЮ, 44 роки.

Познайомилися, коли Святослав Вакарчук навчався у Львівському ­університеті ім. Івана Франка. Тоді він вже був лідером гурту "Океан Ельзи". Колектив ставав усе популярнішим. Музиканти запросили Лялю Фонарьову до співпраці. Вона закінчила Лондонську школу стилістів. Два роки мала роботу у Великій Британії. Святослав закохався. В інтерв'ю називав Фонарьову "сенсом свого життя". Присвячував їй пісні. Ляля знялася у кліпі "Холодно". Була артдиректором і фотографом гурту.

Вакарчук і Фонарьова офіційно одружилися через 15 років спільного життя. Закрита церемонія відбулася 2015-го. Про весілля стало відомо завдяки колегам, які вітали Вакарчука в соц­мережах.

— Причини розлучення залишаються нашою з Лялею особистою справою, — говорить Святослав.

Спільних дітей у пари не було. Виховували доньку Фонарьової від першого шлюбу зі львівським бізнесменом і стилістом 54-річним Володимиром Тарасюком. Діана, 28 років, отримала освіту в Київському інституті міжнародних відносин. У Ноттінгемському університеті в Англії вивчала міжнародний менеджмент у модній індустрії. Вакарчук називав її рідною.

— Я не з тих, хто вважає, що дітям потрібно влаштовувати життя. Це тільки в мінус піде. Тому Діана пробивається сама, — розповідав. — Вона самодостатня й емансипована. Я для неї зараз більше друг, ніж батько.

Зараз ви читаєте новину «Святослав Вакарчук розлучається після 20 років шлюбу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі