понеділок, 30 липня 2007 14:59

Святослав Єщенко втратив пам"ять

Російський гуморист Святослав Єщенко, 36 років, не пам"ятає останніх днів свого життя — в чоловіка амнезія. Артист отримав струс головного мозку, дві черепно-мозкові травми й перелом лівої руки.

21 липня Єщенко розбився на власному авто неподалік курорту  Сочі. Там він відпочивав на дачі в містечку Баранівка, відвідав могилу матері. За даними ДАІ, актор заснув за кермом і виїхав на зустрічну смугу траси Сочі — Лазарівське. Його "тойота" врізалася в дерево, за яким був крутий обрив. Попутною машиною постраждалого доправили до лікарні N4 в Сочі. Нині він у нейрохірургічному відділенні. За тиждень актора планують перевезти до московської лікарні N23. Там його лікуватиме Юрій Фукалов. Саме він урятував актора Миколу Караченцова після автокатастрофи. Фукалова подружжю Єщенків порадила артистка Клара Новікова.

Стан Єщенка тяжкий. Його дружина Ірина майже не виходить з палати. Каже, що Святослав декілька разів перепитує одне й те саме, не запам"ятовує найпростішої інформації, говорить дуже повільно.

— Напередодні аварії чоловік дзвонив мені. Був на цвинтарі, провідував могилу мами, — розповідає Ірина. — Але цього він не пам"ятає.

Через втрату пам"яті артист може піти зі сцени. Дружина каже, що він згадує лише окремі уривки зі своїх монологів. У Єщенків підростають 6-річний син Нарада та донька Марія. Їх батько пам"ятає.

Зараз ви читаєте новину «Святослав Єщенко втратив пам"ять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі