пʼятниця, 04 лютого 2011 06:15

"Свекруха приворожила мого чоловіка"

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Я вийшла заміж 1979 року, — пише 50-річна Надія Мирославівна із Сум. — Наше подружжя було щасливим, але 1994-го чоловік помер. Сама поставила на ноги дітей. Тепер у них свої сім'ї, живуть окремо. Я серйозна і порядна жінка, але самотня. Ось недавно розійшлася з дуже хорошою людиною. Причин на це ніяких не було".

Лист коментує столичний біоенергетик Мирослав Олійник, 44 роки.

— Сидіти у чотирьох стінах — не вихід. Ваші любовні чакри відкриті. Чоловіки самі прагнуть знайомства з вами. Можливо, вам важко порозумітися у побутових негараздах, звикнути до характеру партнера, навчатися розділяти з ним його радості і тривоги. Не забувайте про повагу та любов до свого партнера. Не бійтеся повертати дорогих серцю людей.

"У моєї доньки настав перехідний період, — розповідає у листі киянка Ірина, 37 років. — Їй тільки 16 виповнилося, а ми уже говоримо з нею різними мовами. Вона часто не буває вдома. Боюся, чи виросте з неї щось толкове".

На паспортному фото — рудоволоса дівчина з великими карими очима.

— Доньці потрібна підтримка. Припиніть лізти їй у душу. У такому віці діти потребують розуміння та поваги до себе. Навіть найменша, на ваш погляд, проблема, для неї може здатися непоправно важкою. Будьте уважні до змін у настрої дитини.

"Коли померла моя бабуся, життя стало суцільною чорною смугою, — розповідає 40-річна Ірина Миколаївна із Чернівців. — Смерть дорогої людини затьмарила мені світ. Я невдало вийшла заміж. Зв'язала життя із п'яницею. Прожили у шлюбі рік. Народила сина, який не справдив жодної моєї надії. Хоч віддала йому усе, що мала і могла. Андрій виріс лінтяєм та егоїстом, тільки гуляє і випиває. Недавно почала знаходити на подвір'ї яйця. На лопаті виношу їх на дорогу або викидаю в смітник".

Біоенергетик розглядає знімок Ірини Миколаївни. Круглолиця білявка тримає у руках оберемок троянд.

— Вам випала нелегка доля. Але зараз, як ніколи, ви маєте шанс змінити власне життя. Ви гарна молода жінка. Біля вас бачу чоловіка, з яким можете створити гарну сім'ю. Із сина не спускайте очей. Ризикує потрапити під вплив друзів, може накоїти дурниць. Знайдені яйця не розглядайте як предмет порч та заклять. Їх могла знести на вашому подвір'ї сусідська курка.

"Свекруха приворожила мого чоловіка, — пише львів'янка Марина, 30 років. — Він ходить як сам не свій. Більшість часу проводить у квартирі своєї мами. Його не цікавлю ні я, ні діти. Повечеряє у мами і залишається там на ніч".

Біоенергетик розглядає весільне фото подружжя. Сканує його рукою, кладе на край столу.

— На вашому чоловікові не помітив приворотів. Любов матері часто перекриває чоловікові сімейні чакри. Мати повинна зрозуміти, що її син виріс і має покинути рідну оселю. Щодня читайте Молитву оптинських старців. Вона допомагає знайти відповіді на багато запитань, повертає людям надію та віру у краще.

Молитва оптинських старців

"Господи! Дай мені з душевним спокоєм зустріти все, що принесе мені день, який настає. Допоможи мені віддатися волі Твоїй святій. На всяку годину цього дня у всьому настанови і підтримай мене. Які б рішення я не прийняв протягом дня, навчи мене прийняти їх зі спокійною душею і твердим переконанням, що на все воля Твоя. У всіх словах і справах керуй моїми думками і почуттями. У всіх непередбачених випадках не дай мені забути, що все послане Тобою. Навчи мене прямо і розумно діяти з кожною людиною, нікого не бентежачи і не засмучуючи. Господи! Керуй моєю волею і навчи мене молитися, вірити, сподіватися, терпіти, прощати і любити. Амінь!"

Зараз ви читаєте новину «"Свекруха приворожила мого чоловіка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі