четвер, 05 квітня 2007 17:43

Сусідка зробила чоловіка хворим

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Була я дівчина ніби непогана, але заміж вийти було важко, — пише Яніна зі Львівщини. — Після тридцяти вийшла заміж. Люди говорили, що він мені не пара. Але я на те не звертала уваги. Народила двох дітей. Чоловік любить випивати. На мої зауваження відповідь одна — брутальна лайка. Свекруха постійно його захищає. Як я їй поскаржуся, то вона цілий день розказує, що він не б"є, по чужих хатах не ночує тощо. А в мене якийсь страх, переживання. Почала хворіти сама, хворіють діти. Порадьте, будь ласка, що робити".

Судячи з вашого листа, ви самі обрали собі за чоловіка людину невисокого духовного рівня. Така і його мати. Тому ваші зауваження, окрім роздратування, нічого не викликають. Крім того, матюки та лайка викликають поганий настрій, тривогу, хвороби. Хата, в якій ви живете, перенасичена негативною енергією. Не виключено, що в стосунках між вами, чоловіком та його матір"ю є побутовий вампіризм, тобто ви віддаєте свою життєву енергію.

Не б"є, по чужих хатах не ночує

У цій ситуації, як кажуть, або бігти, або терпіти. Хоча можна спробувати змінити власну поведінку. Ви добре знаєте, що ваші скарги не мають позитивного відгуку у свекрухи. Ви завжди будете неправі. Тому навіщо скаржитися? Узагалі намагайтеся не брати участі у сварках. Виходьте до іншої кімнати або надвір, бережіть себе.


"Із чоловіком ми прожили 25 років. Але він признався, що вже 8 років зв"язаний із сусідкою, — ділиться Галина з Івано-Франківська. — Подав на розлучення й пішов жити до неї. Однак із ним коїться щось ненормальне: то він повіситися хоче, то отруїтися. Прийшов на три доби додому, бо не може жити без дітей, і знов пішов. Почав хворіти, схуд".

Шановна пані Галино, програмними порчами у вашого чоловіка повністю зруйнована біоенергоінформаційна система. Унаслідок дії любовних магій у нього домінує статева функція. Він ніби складається з двох частин: вище й нижче талії. Згадує спокійне подружнє життя, дітей. А коли "стрибає в гречку", гору бере те, що "нижче талії", і тоді, крім сусідки, йому нічого не потрібно.

Як будь-який штучний біоенерговплив, зроблені йому порчі діють у геометричній прогресії. Чим раніше зроблена порча, тим сильніша її дія. А він зраджує вже вісім років. От і губиться здоров"я, психіка, розум. Порчі можна зняти, але тільки в його присутності. Фізично й психічно хворим чоловіка зробила ваша сусідка.


"Я з гарної сім"ї, вчилася на відмінно, вийшла заміж по коханню, народила сина, — пише Світлана з Київської області. — Жили з чоловіком у Києві в гуртожитку. Але його скоротили, й ми переїхали до нього в Донецьк. Спочатку було добре, згодом чоловік почав пізно приходити з роботи п"яним, почав піднімати руку на мене, хвалився, що має коханку? Мати, щоб її син чого не накоїв, забирала мене з дитиною до себе в село. Вона оббігала знахарів, ворожок та віщунів, щоб допомогти в нашій біді. Усі казали, що йому пороблено. А мене запевнили, що я з ним не житиму. І ми справді розлучилися, я з сином втекла на Київщину. Уже сім років самотня. Не везе ні з чоловіками, ні з роботою, погане здоров"я. На зупинці збила машина, я — інвалід третьої групи. Ворожка сказала, що мені поробила свекруха, але я не вірю. Підкажіть, що робити".

Світлано, ваша біоенергоінформаційна система зруйнована програмними порчами, порушений біоенергообмін, є уроки на обличчі. Але свекруха не має до цього жодного стосунку. Треба відкорегувати біоенергоінформаційну систему. Але ви, на жаль, не вказуєте в листі ані своєї адреси, ані телефону.

Зараз ви читаєте новину «Сусідка зробила чоловіка хворим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі