четвер, 05 лютого 2009 19:03

"Шукаю зведеного брата мого року народження"

Пошукова служба "Газети по-українськи" допомагає з пошуком людей на території України. У листі до редакції подайте якнайбільше інформації про розшукуваного, надішліть фотографії. Не забудьте вказати ваші паспортні дані, повну зворотну адресу і телефон. Якщо шукають когось із ваших знайомих, не будьте байдужими — повідомте розшукуваного або редакцію. Листи з поміткою "Пошукова служба "Газети по-українськи" чекаємо за адресою: ас 67, Київ-53, 04053.


УЛІЦЬКИЙ Сергій шукає Олену Липнюк (Уліцьку), 1970 р. н.:

"Я народився в місті Прилуки Чернігівської області 8 листопада 1978 року. Батьків не пам"ятаю, бо з двох років виховувався в дитбудинку. Із сестрою Уліцькою Оленою Анатоліївною навчався в школі-інтернаті в Городні на Чернігівщині. Коли був у 1 класі, нас розлучили. Після інтернату пішов у ПТУ N32 в селі Дегтярі  Срібнянського району Чернігівської області. Залишився тут жити, мені надала прихисток місцева бабця. У середні 90-х отримав листа, що мене розшукує сестра. А 1 серпня 1997 року, коли мене проводжали в армію, Олена приїхала зі своєю родиною. Її прізвище було Липнюк, мала доньку Яну, якій тоді було 5 років. Після проводів вони поїхали додому в Дніпродзержинськ на Дніпропетровщину. Перші чотири місяці ми листувалися, потім я переїхав в іншу частину і загубив адресу".


ДМИТРЕНКО Іван Матвійович із с. Піщане Кременчуцького р-ну Полтавщини шукає випускників Полтавського сільськогосподарського технікуму плодоовочівництва зі спеціальності "агрономія" 1958 р.:

"Пройшов 51 рік, як ми закінчили технікум, нам уже за 70. Може, кого вже й немає. Часто продивляюся фотографії і згадую студентське життя. Шукаю Безручка Івана Григоровича, Білобабка Анатолія Михайловича, Біленького Леоніда Григоровича, Дугу Григорія Івановича, Журавля Миколу Івановича, Косенка Валентина Петровича, Ковпака Григорія Дмитровича, Манушка Валентина Миколайовича, Олійника Івана Порфировича (працював головою колгоспу на Полтавщині), Потапенка Миколу Васильовича (працював агрономом на Люботинській птахофабриці), Приходька Володимира Максимовича (працював в обласному військомматі в Полтаві), Решетника Станіслава Федоровича, Литвиненка Миколу Івановича, Груднину Миколу Івановича, Іваненка (Квашу) Володимира Івановича, Скрильника Михайла Петровича, Тандура Віктора Васильовича, Якимука Сергія Олександровича. У жінок знаю лише дівочі прізвища: Бейгул Лідія Ларіонівна, Гольф Антоніна Василівна, Кругляк Надія Григорівна, Косточка Тамара Андріївна, Колотій Валентина Федорівна, Молчанова Наталія Петрівна, Півень Тамара Андріївна, Ткаченко Валентина Федорівна, Яременко Надія Іванівна".


ЛАХМАН Ганна Петрівна шукає Галину Євгенівну Гапон:

"Мені 20 років. Дуже хочу знайти свою хрещену матір. Мені відомо, що вона народилася 29 березня. У неї є чоловік Віктор Гапон, військовослужбовець, і син Вітя, 9.08.1987 р. н. Проживала в м. Котовськ Одеської обл. за адресою: ДОС 511, кв. 58. У 1990 році переїхала в Первомайськ".


РЕКАЛО Дмитро шукає Катерину Шмегельську, 1938 р. н.:

"Усе життя мрію зустріти подругу юності. Ми працювали разом у Києві на цегельному заводі, біля Чорної гори. Я був слюсарем, вона — робочою на фанерній дільниці. Мала подругу Шидловську Любу. Ми з Катею зустрічалися півроку. Я поїхав із Києва 1958 року у Вінницю, а вона залишилася. Знаю, що Катя родом із Хмельницької області".


АНДРІЮК Світлана шукає Миколу Михайловича та В"ячеслава Миколайовича Венидіктових:

"Мене батько покинув, коли мені було 6 місяців. 1975 року, коли виповнилося 20 років, ми з ним мали зустрітися, але він не прийшов. Поки мама була жива, то говорила, що він живе в Одесі. У батька була сестра Світлана Михайлівна Венидіктова. Також знаю, що в батька є син В"ячеслав Миколайович Венидіктов такого ж року народження, як і я — 1955-го".

Зараз ви читаєте новину «"Шукаю зведеного брата мого року народження"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі