четвер, 19 квітня 2007 17:58

Стюарт одружиться втретє

Британський музикант Род Стюарт, 62 роки, збирається одружитися з моделлю та фотографом Пенні Ланкастер, 36 років. Весілля заплановане на 16 червня. Стюарт збирається витратити на нього $1 млн.

Урочиста церемонія відбудеться на італійському курорті Портофіно в готелі "Сплендідо". У ньому 42 роки тому актор Річард Бартон запропонував одружитися Елізабет Тейлор. Музикант доставить гостей на двох власних літаках. Род уже запросив Елтона Джона з чоловіком, Міка Джаґґера, світську левицю Періс Хілтон.

Род познайомився з Пенні шість років тому, коли був одружений з моделлю Рейчел Хантер, 37 років. Коли дізнався, що Пенні вагітна — подав на розлучення.

У Стюарта це буде сьома дитина. У його обраниці — перша. У наречених підростає півторарічний син.

Від шлюбу з Елейн Гамільтон у Рода є донька Кімберлі, 27 років, та син Шон, 26 років. Від подруги Келлі Емберґ — 19-річна Рубі. Від другої дружини Рейчел Хантер — 14-річний Рене та 12-річний Лайем.

Також у Стюарта є 44-річна донька Сара від юнацького роману зі студенткою Сюзанною Боффі. Доньку віддали до дитбудинку, де її вдочерили інші батьки. Тільки у 18 років дівчина дізналася, хто її справжній батько. Сара шукала дружби з Родом, але той відмовляється називати жінку своєю донькою.

Зараз ви читаєте новину «Стюарт одружиться втретє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі