вівторок, 12 жовтня 2010 00:13

Студенти посварилися через календар для Путіна

7 жовтня російський прем'єр-міністр Володимир Путін відсвяткував 58-річчя. Студентки факультету журналістики Московського державного університету приготували для нього еротичний календар на 2011 рік.

— Фотосесію для календаря ми розтягнули на дві доби, — каже студентка п'ятого курсу Тетяна Янішина, 22 роки. — Щоб йому сподобався, обирали найвідвертіші пози. Володимир Володимирович із кожним роком стає все сексуальніший. Із таким чоловіком хоче переспати пів-Росії. Він подобається моїй мамі, бабусі та прабабусі.

На фото дівчата зображені у відвертій білизні. Окрім цього, на кожному знімку міститься  освідчення на адресу екс-президента: "С годами вы только лучше", "Вы мой премьер", "Леса затушили, а я всё ёще горю", "Я вас люблю".

Студентки надрукували 50 тис. примірників. Еротичний календар для Путіна викликав хвилю обурення. Зокрема, інші студентки журфаку МДУ вирішили зробити свою фотосесію-відповідь.

— На відміну від наших колег, ми не збираємося показувати своїх принад, — говорить третьокурсниця Єлизавета Меньшикова, 19 років. — Наш календар подібний до запитальника. Ми не підлещуємося до Путіна, а запитуємо в нього про наболіле: "Коли звільнять Ходорковського?", "Хто вбив Анну Політковську?" та "Коли наступний теракт?".

Ми не друкуємо свій календар 50-тисячним тиражем, а пропонуємо усім охочим знайти його в інтернеті, роздрукувати та повісити на стіні.

Зараз ви читаєте новину «Студенти посварилися через календар для Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі