пʼятниця, 28 листопада 2008 17:07

Степан Гадуп"як вимагає повернути графу про національність

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"За національністю українець. Звертаюся до президента України Віктора Ющенка із вимогою змінити злочинний закон про затвердження положень про паспорт громадянина України та свідоцтва про народження, у яких відсутня графа про національність.

Раніше в такий спосіб комуністичний режим в Україні позбавив мене мого національного коріння. Вимагаю повернути графу про національність!

Прошу виступити із законодавчою ініціативою про представництво українців у Верховній Раді пропорційно до чисельності населення. Адже українська корінна нація в нашому парламенті представлена в меншості, а окремі нації та народності не мають жодного представника.

Нині у складі Верховної Ради є переважно росіяни та євреї, які утверджують закони, вигідні лише їм. Українець не прийняв би рішень про особисту зарплату членів Кабміну, депутатів, нечуваних пільг і недоторканності".

Листа-звернення надіслав Степан Гадуп"як, 57 років, із с. Бачів Перемишлянського р-ну Львівської обл.

Зараз ви читаєте новину «Степан Гадуп"як вимагає повернути графу про національність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі